Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Французите пак ми мириса дека ќе имаат 2/1 :D

Милан х-1
Баерн х-х
1/2
Мислам дека Баерн ќе киксне

Еве го мојот тикет за денес:

Aksihar - Galatasaray - 2 @ 1.50

Akhisar Belediye:Darlaroglu - Eren,Sonko,Cagdas (?),Demirok - Ozer,Kisa,Aladag,Vardar - Gekas,Mezenga

Galatasaray:Muslera - Ebue,Noukeu,Kaya,Riera - Inan,Kurtulus - Altintop,Snajder,Amrabat - Yimaz

Погледнете го сосатвот на Галата и ќе ви стане јасно. Аксихар е последен на табелата во Турција.

Lens - Chateroux - 1x @ 1.20

Гостите немаат победа на гости 17 меча по ред. Ленс нема примено гол на 5 од последните 7 меча дома.

Le Havre - Angers - 1x @ 1.30

Ле авр победил на 6 од последните 7 меча дома против Анжер за кој отсуствуваат 4ца првотимци.

Ајаccio - Nimes - x2 @ 1.38

Домашните во ужасна форма. Немаат ниту гол на последните неколку меча. Последните 4 ги загубија.

Top Oss - De Graafshap - 3+ @ 1.45

Гостите, 9 гола дадени на последните 3 натпревари. Очекувам барем по еден гол од двете екипи плус победа на едната. Плус, Холанџани се :)

Munchen 1860 - Bochum - 1 @ 1.85

Домашните се борат за плеј оф. Заостануваат 8 бода зад третопласираниот. Како мед им доаѓа Бохум против кого традиционално играат слабо, но кој сезонава е за никаде. Фикс на денот е според мене.

Anderlecht - Charelroi - 1 @ 1.20

Нема што да се каже овде. Сигурна победа на Андерлехт.

Милан - Парма - 1 @ 1.50

Милан киксаа саботата на гости со Каљари. Денес мора да тепаат дома и да се сосредоточат за дуелот со Барселона в среда. Нема да си играат со моралот после овој натрепвар.

Вкупен коефициент: 15,49 во Моцарт. На 100 денари, 1549, таман за утре и другден да се најдат за в кладилница ;)

Милан 3+, Волфсбург 1Х, Севиља 1.

Цела КХЛ влезе како шо треба и резултативе моментални се добри а неможев да уплатам ниту да споделам овде со вас :(
Ај да пробаме со ова
Донбас - Слован 1

Eve vi tiketi od mene za denes
Tiket 1
KR Reykjavik - Stjarnan гг 1.6
Aberdeen-Dundee 1 1.55
Dordrecht-G.A. Eagles T1 2+ 2.05
Le Mans-Caen 2 2.7 koef (ova mozi i za singl 2-2 spored mene da se proba)
Tranmere-Shrewberry T1 2+ 2.2
30 koef 7/10 sigurnost
Tiket 2
Akhisar-Galatasaray 2 1.75
Prestatyn-Airbus 3+ 1.35
Fc Oss-Graafschap 3+ 1.4
St Truiden-Mouscron gg3+ 2.2
Le Havre-Angers 2+ 1.4

SIngle 3 za 3
Exeter-Acrington 2 5.5 ili x2 2.5

--- надополнето: 15 февруари 2013 во 17:02 ---
ако е 3 за 3 како може x да заврши :)
pa ne sum nitu vidovit nitu mise javija mene jas ti kazuvam deka spored mene ima nekoja sorabotka tuka ama mozi i x da bidni pa ako ti se igra igraj ako ne kuliraj

Sevilla-Deportivo GG @1.85

Sevilla znae da primi cesto golovi a pa od druga strana Deportivo vleguva na ovoj natprevar posle serija izgubeni natprevari i so nov trener. Treba konecno da pokazat zabi i da idat po nekoj bod

Да не знае некој резултат од Klasen-vivetuld ? Инаку тенис е ова.

Жени сингл, Шведска. Нема резултати уште, не знам дали е одиграна...

Инаку пробајте:

Регенсунд - Брауншваиг - 1-Х @ 15.00

Regensburg 1/x
volendam ne sakaa da mi ja uplatat demek odlozena a na rezultati nema nisto ja ima nekoj na livce ili ovoj namerno ne sakal da mi ja uplati
Arles x-x
volendam ako ne e odlozena onlajn ke ja pustam 2-x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom