Like whore т.е лајк "курви"

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Само кога веќе покажуваш со прст кон одредени членови, биди спремен на последиците. Ова од искуство ти го кажувам, ма колку и да си бил во право за хуморот.

Знам, не се лутам јас, нормално е тоа

Тука ќе ја спомнам и Леандра која се истрипа со некоја глупа констатација дека мојот хумор бил далеку од нејзиниот. Претпоставувам дека они две се знаат и лично, а она мене не...
Цитирам

Драга Мониче, верувај дека имам одговор и на ова, само не е за на форум, ќе го чувам за лично, уште поубаво и со Мачорка ако сте заедно

Не го знам девојчето лично ниту тебе те познавам. Констатацијата дека твојот хумор спореден со нејзиниот е блага вода не е нешто кое треба да се анализира, разликата е многу голема. Се разбира лично си спореден и неможеш да видиш иначе од страна совршено добро се гледа тоа.
Спреми го за во живо одговорот на едно ливче запиши го да не го заборавиш.
Кога веќе се дрзна да споменуваш имиња, тогаш на место е да се спореди со тебе.

Ако споредуваш хумор на некоја личност според едно-реченични постови кои Мачорка си ги има, а јас не, тогаш алал да ти е. Нема потреба јас да изигравам паљачо само за да му се допаднам/не му се допаднам на некој

Ако споредуваш хумор на некоја личност според едно-реченични постови кои Мачорка си ги има, а јас не, тогаш алал да ти е. Нема потреба јас да изигравам паљачо само за да му се допаднам/не му се допаднам на некој
Толку си ја читал Мачорка ти очигледно.

Толку си ја читал Мачорка ти очигледно.
Не секогаш проблемот дека не ја читал, понекад можно е и да незнае да чита, значи читај меѓу редови, „да незнае да чита“ пошо од читање до читање има разлика.

Голема грешка шо на јавен форум, ја омаловажуваш типката како лајк-курва, напротив, да знаеше ти како нејзиниот хумор да водиш, немаше да праиш МИСЛАМ ХЕЛОУУУ, тоа не е хумор, тоа се некои англицизми кој идат на иста бранша образованието на с.атентатор, он барем подобар е, на македонски групите ги лепи тука. Ко шо иам забележано, многу ти се смешни тие меме-сликичките :icon_lol:
:pos:
А?
Накова елитна? Cool story bro

Ова за тебе е хумористично нели? :pos:

Биди сигурен дека за ова ќе имаш последици, кад-тад
Ај просветли ме, закана или божја клетва? Ако е закана, контактирај ме по ПП да ти дадам адреса каде може да се обратиш.

Ај просветли ме, закана или божја клетва? Ако е закана, контактирај ме по ПП да ти дадам адреса каде може да се обратиш.
Не ти е срам бе, да вреѓаш некој, зошто има некои физички недостатоци?

лајк.jpg

И да, признавам дека мемево го напраив само за да соберам лајкови. И знам дека хуморот ми е тиња. Јбг, не можеме сите да имаме сите интелигентна и софистицирана смисла за хумор како Stealth. Башка, ја сеа му ги разлистав мислењата и забележав дека освен луцидниот хумор, дечкото има и еден куп мудри, издржани и содржајни мислења на сериозни теми. Арно ама, јас со мојот провиден хумор му ги уништувам квалитетните дискусии што ги води. Тоа е проблемот, не е дека он е опседнат со туѓите лајкови или нешто слично...

Искрено многу пати ме има насмеано до слози, така да немам ама баш ништо против хуморот на Мачорка иако наеднипати и јас бев цел на нејзиниот хумор. Сепак мислам дека ако го нема тој хумор од членовите како мачорка, лет3 и уште неколку форумот ке стани ептен монотоно досаден.
Секако тука се модераторите кои сепак го имаат последниот збор дали некој одговор е соодветен за некоја тема или не, но сепак би требало малце повеќе да се внимава на хејтерството кое се шири како моден тренд на форумот и е далеку поопасен и подеструктивен за дискусијата на некоја тема од било кој офтопик хумор.

Сарказам и изигравање палјачо...?
Си ги помешал пијачките другар.
Немам поим каков ти е тебе хуморот, не ме сфаќај погрешно, ама сарказмот на дотичниот член нема никаква врска со твоите палјачовци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom