Е
експерт
Гостин
Microsoft Security Essentials
Зошто другите не ги бива односно зошто е најдобар токму тој?Microsoft Security Essentials
Oвие денови ке го испробам,но според тоа што го читам,троши значително помалку ресурси за разлика од Касперскиот,кој повекето го сметаат за најдобар антивирус.Зошто другите не ги бива односно зошто е најдобар токму тој?
Долго време користев AntiVir и не покажуваше дека има вируси, откако го инсталирав MSE само со брзиот скен ми најде еден куп вируси и што ли уште не.Зошто другите не ги бива односно зошто е најдобар токму тој?
Затоа што другите се нелегални и не штитат доволно за разлика од тоа истиот атнтивирус да го имаш легално, од лично искуство зборувам, а и плус тоа е од МС и е најдобро оптимизиран. Иначе го користам од денот кога излезе и никакви промени немам забележано на ком. во однос на брзина или стабилност.Зошто другите не ги бива односно зошто е најдобар токму тој?
Да и третиот месец во ѓубре хард дискотНајубаво на секои 2 месеци формат и да не се замарате со вакви срања ... :jaj:
Најубо секој ден формат. и тоа смалјито со пиштол во устатаНајубаво на секои 2 месеци формат и да не се замарате со вакви срања ... :jaj:
Зависи од самиот програм, т.е. конструкцијата како е програмиран анти вирусот.Најубо да си купиш Xbox360. Нема вируси таму.
Само читери.
А баш ме интересира како нелегалните копии на PC што ги имаме од антивирусите не штителе исто ко легалните?
Ајде, ама некој со факти, а не некои тралала муабети.
Avira Antivir Free најдобар според мене + нема замарање со лиценци и сл.
ОМГ... ако ти праиш на секои 2 месеца формат ебати компиутерот.. незнам како нема да ти скурчи...Најубаво на секои 2 месеци формат и да не се замарате со вакви срања ... :jaj:
мојов хард диск е форматиран милиарда пати па нишо не му е.. незнам шо ти е поентава со постов... нешо као демек ако го форматираш мн хардот може да ти рикне или ???Да и третиот месец во ѓубре хард дискот