Стави некој од овие што играат на 12-13ти
Предложете кого да ставам кашпитен.
Лучо дефинитивно. На реваншите Меси или Видал.Предложете кого да ставам кашпитен.
Шо бе Кел ке ти игра, а Рибери клупа ќе грее?
Мислам дека може да се направи измена, утревечер после првите 2 натпревари да се стави играч од среда на место на некој кој играл во вторник(а од кој не си задоволен).Шо бе Кел ке ти игра, а Рибери клупа ќе грее?
Таман си е, знам дека можеш да замениш туку така чисто те закачив , инаку си можел и други подобри од Арбелоа и Кел да ставиш.Мислам дека може да се направи измена, утревечер после првите 2 натпревари да се стави играч од среда на место на некој кој играл во вторник(а од кој не си задоволен).
А, Рибери игра дури наредниот вторник, па сигурно ќе го ставам на местото на тој што ќе има најмалку поени од тие што ми играат на 12ти и 13ти.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 20:04 ---
И да, дајте помош кој капитен да го изберам.
Нека ти го ИбраМислам дека може да се направи измена, утревечер после првите 2 натпревари да се стави играч од среда на место на некој кој играл во вторник(а од кој не си задоволен).
А, Рибери игра дури наредниот вторник, па сигурно ќе го ставам на местото на тој што ќе има најмалку поени од тие што ми играат на 12ти и 13ти.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 20:04 ---
И да, дајте помош кој капитен да го изберам.
Сигурен ли си дека може капитенот да се смени потоа?Нека ти го Ибра
И јас идам со него како капитен
Па ако ништо не направи, ќе бараме алтернатива
Сигурен ли си дека може капитенот да се смени потоа?