statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
сеа сфаќа дека форумов уствари не е лошо место ако ги знаеш правилните луѓечао. ќе ве пцујам сабајле
сеа сфаќа дека форумов уствари не е лошо место ако ги знаеш правилните луѓечао. ќе ве пцујам сабајле
Да ја заклучиме темава со овој заклучок?сеа сфаќа дека форумов уствари не е лошо место ако ги знаеш правилните луѓе
Толку време да помине овде, мора да сме оставиле некој впечаток .сеа сфаќа дека форумов уствари не е лошо место ако ги знаеш правилните луѓе
Да, моиве веѓи подебели се од твоите . Него што се фативте за веѓите да ви ебам богатиот материјал за заебанции...Ме смеша со Шкорпи сеа, јас имам гајтан веѓа.
Ти сакаш за нешто друго да се фатиме? Ју дрти мајнд.Толку време да помине овде, мора да сме оставиле некој впечаток .
Да, моиве веѓи подебели се од твоите . Него што се фативте за веѓите да ви ебам богатиот материјал за заебанции...
Ти сакаш за нешто друго да се фатиме? Ју дрти мајнд.
Прееска ми кажа дека сум On fire а сеа геј хумор. Не ми прај ролеркостер со моите чувства, you triple-nipple monster!Јас сум само овде дека Пина пишува овде.. I really don't care for any of this, eфтин геј хумор (и да, не мислам, еднаш за промена, на Шкорпинот, ДАРКИНГ), you silly mortals you, nolifers simpletons, go eat a bag of dicks and shit a better gay jokes you cunts.
######### вметнете ги наоколу.
I'm joining twitrrrr!
Yep, but you kinda overplayed it. Ovaa notifikacija si ja smetaj za da znaes when and where you started sucking.Прееска ми кажа дека сум On fire а сеа геј хумор. Не ми прај ролеркостер со моите чувства, you triple-nipple monster!
Whoa dude, сеа ти отиде ептен предалеку.
Три брадавици? Um, no. Три тестиси, ... можеби.Дека дркинг се наwути маwку, малце шега на моја сметка, Шкорпион дали ти е hot, или некому што знаеш hot мушкo со 3 брадавици? Fo real, yo.
Не, сериозно ги имам. Па да знам кај би се наоѓал на ранк листата ако некад мењам тимови.Три брадавици? Um, no. Три тестиси, ... можеби.
Инаку чекај, ова трик прашање или?