Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Денеска Салaмон бил официјално представен како нов играч на Милан...
Нека му е со среќа, што побрзо да го видимо у прв тим :D

11924_343486682427101_408021496_n.jpg

Ми смрди работава со овој,вака и Дидак кога го донесоа повреда ова она,не се виде цела сезона,ете го сега гние во резерви "санира повреда"
Башка овој изјави дека очекувал да стартува се спремал за утакмица со Бреша и го викнале да потпише,од кај повреден сега ?

Си имаме ние лоша историја на заковување вакви млади играчи,да не ги набројувам сега ги знаеме кои се едно 6-7 души,најболен е Гуркуф :facepalm:

Да се надеваме дека нема да биде жртва детево на досегашните глупости. :unsure:

Ми смрди работава во овој,вака и Дидак кога го донесоа повреда ова она,не се виде цела сезона,ете го сега гние во резерви "санира повреда"
Башка овој изјави дека очекувал да стартува се спремал за утакмица со Бреша и го викнале да потпише,од кај повреден сега ?

Си имаме ние лоша историја на заковување вакви млади играчи,да не ги набројувам сега ги знаеме кои се едно 6-7 души,најболен е Гуркуф :facepalm:

Да се надеваме дека нема да биде жртва детево на досегашните глупости. :unsure:

и мене нешто не ми ветува ситуацијава, поготово тоа што вика дека уште не се сретнал со Алгери. Ми личи и мене на некоја од халуцинациите на Браида или едноставно услуга за Раиола.

FIGC одлучиле дека ќе се игра во Торино ама газдата на Каљари се бунел и не прифаќал тимот да му игра надвор од Сардинија.
За да на крај се премислат и донесат конечна одлука дека ипак ќе се игра на Сардинија.
facepalm.gif
Извор

A Зашо не можете да кажете дека може да испадне како Шарави туку одма кобите на детето? ова е исто ко шо се лупавте од земја дека немаме шанси за 3то место...

За да на крај се премислат и донесат конечна одлука дека ипак ќе се игра на Сардинија.
facepalm.gif
Извор

И Берлу и Галијани ги подржуваа да се игра на Сардинија сепак мислам ќе нема проблем и ќе победиме.

A Зашо не можете да кажете дека може да испадне како Шарави туку одма кобите на детето?
Ој дете зелено досадно инаетчиски настроено,чукни ја таа главата букова читај малку не туку скокај ко петле некое.

Ако го заковаат во резерви,младинци кај ќе стане ко Шарави ????
Тој нека добие шансИ па после лесно.

Тееее :tapp::facepalm:

Ој дете зелено досадно инаетчиски настроено,чукни ја таа главата букова читај малку не туку скокај ко петле некое.

Ако го заковаат во резерви,младинци кај ќе стане ко Шарави ????
Тој нека добие шансИ па после лесно.

Тееее :tapp::facepalm:
Прво и основно не е закопан ни во младинци ни во резерви...во прв тим е...
Ко второ начинот на кој ми се обраќаш то е на ниво на 13 годишник....али те сфаќам неможеш на друг начин пошо толку ти е интелегенцијата
3то од почеток на сезона имаш кажано 200 пати дека немаме шанси за 3то место и лш, ќењаш за секој играч, кукаш за секој трансфер и што е најтрагично СЕКАД ГРЕШИШ!!! ама буквално секад.....ти си перфектен фан за Сити и ПСЖ....

Иначе во моментов се игра ревијален натпревар за добротворни цели, помеѓу Легендите на Милан и овие на Индонезија. :coffee:

a1-2.jpg

oaaaa.png

На полувреме резултатот е 2:1
стрелци: Сержињо и Шевченко

Кој сака да ги погледне Шева, Малдини, Барези, Костакурта.. повторно, клик тука >>Stream<<

Крај 4:2 за легендите на Милан. Сержињо 2 гола, еден Шевченко и Ганз. Шева како во најдобрите денови играше (y) Иначе сеа гледам, овој Ганз е тактото на Симоне Андреа Ганз кој во овие моменти игра за Милан Примавера проти Бреша. Моментален резултат 1:0 за Милан, П и токму стрелец е Ганз.

Иначе како што се сеќавам, ако не се лажам пред некоја година повторно со Каљари беше нешто одлучувачки натпревар па сега, сезонава пак. Мислам на тој натпревар кога Старсер постигна погодок.

Шева си е Шева,крал.
Allegri: "Abate will probably be rested. De Sciglio will play from the start vs. Cagliari tomorrow."

Allegri: "Mexes is ready to play, and Zapata is also feeling well."
(y)

Далеку од од сегашнава тема.. но малце да ви слушнам мислење :)
Ако има некој кој е по ПЕС, нека ги провери http://martina22acm.wordpress.com/milan-pes-613-faces/ па да видам што ќе кажете :) ги правам веќе долго време.. се неш поправам па се надевам дека се таман... које лице најмн ви личи на фудбалерот а кое е најлошо?

Браво за идејата (y)добри ти се сите со исклучок на Ел Шарави и Робињо...
Најдобри ти се испаднати Боатенг,Монтоливо и Пацини :).Нианг-Балотели копија :LOL: За крај не ќе е лошо пачот да ми го пратиш по ПП. ;)

Да не биде целото мислење офф топик
282628_531025940252831_902896532_n.jpg :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom