Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми смрди работава во овој,вака и Дидак кога го донесоа повреда ова она,не се виде цела сезона,ете го сега гние во резерви "санира повреда"
Башка овој изјави дека очекувал да стартува се спремал за утакмица со Бреша и го викнале да потпише,од кај повреден сега ?
Си имаме ние лоша историја на заковување вакви млади играчи,да не ги набројувам сега ги знаеме кои се едно 6-7 души,најболен е Гуркуф
Да се надеваме дека нема да биде жртва детево на досегашните глупости.![]()
За да на крај се премислат и донесат конечна одлука дека ипак ќе се игра на Сардинија.Извор![]()
Ој дете зелено досадно инаетчиски настроено,чукни ја таа главата букова читај малку не туку скокај ко петле некое.A Зашо не можете да кажете дека може да испадне како Шарави туку одма кобите на детето?
Прво и основно не е закопан ни во младинци ни во резерви...во прв тим е...Ој дете зелено досадно инаетчиски настроено,чукни ја таа главата букова читај малку не туку скокај ко петле некое.
Ако го заковаат во резерви,младинци кај ќе стане ко Шарави ????
Тој нека добие шансИ па после лесно.
Тееее![]()
Далеку од од сегашнава тема.. но малце да ви слушнам мислење
Ако има некој кој е по ПЕС, нека ги провери http://martina22acm.wordpress.com/milan-pes-613-faces/ па да видам што ќе кажетеги правам веќе долго време.. се неш поправам па се надевам дека се таман... које лице најмн ви личи на фудбалерот а кое е најлошо?