Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Костур и Менс = содржи и ОМЕГА 9.
Тоа што го правам со линкови е моето мислење - нема потреба да се доискажувам///
Вие сте на ред... со предлози и мислења...

Se samo obicni komentari i konstatacii...
Ne postoi nikakva zelba za bilo kakva inicijativa... Tipicno makedonska navika...
images

И секако повели придружи ни се
http://www.facebook.com/events/280621542040487/?fref=ts

Менс - секој според сопствено искуство и како истиот се замислува во него...

Биди ми добар...

Сум земал 3 пати, и, тревава ваља делува не ефикасно на мене. Значи веднаш забележувам како нешто ме заспорува, го зафаќа моето тело, и имам чувство дека нешто сака да ме контролира. И цело време мислам на ова, срам ми е да се насмеам оти имам чувство дека не треба да се смеам, дека некој ме гледа од страна, дека срамота е да се смеам и да правам неконтролирани фаци и движења, и затоа за време на тоа само седам и се загледувам на пр, во мобилниот телефон и долго гледам во него и ги игнорирам сите другари/ки што се околу мене.. и после 2 саати од кога ќе помине тоа, отепан сум, многу сум гладен, жеден (особено ми се суши устата, и вода пијам преку 2 литри). Значи озбилно незнам што има убаво во тревата, јас немам ништо против тие што ја користат, ама јас не би земал уште еднаш.

Секогаш сум говорел за користење на масло како лек...
Постирав и како се добива истото - со линк...

Еве моментално имам трева во мене и сам сум. Каков ефект би имал ако свиткам, запалам, и пуштам некој филм? Односно, кој филм го препорачувате во таква ситуација?

Еве моментално имам трева во мене и сам сум. Каков ефект би имал ако свиткам, запалам, и пуштам некој филм? Односно, кој филм го препорачувате во таква ситуација?
Enter the void... за последиците не одговарам :D

How High дефинитивно,ако не си го глеал.

Денес (вторник-12.02.2013) во Парламентот на Црна Гора ќе биде поднесено барање за легалчизација на марихуаната...

Зависно од твојот карактер.Јас на пример обожавам да гледам хорор филмови,некој би сакал да се насмее на добра комедија,трет преферира да го оптовари мозочето во таква ситуација со некое замрсено трилерче....Одбери си што ти е по вкус:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom