Анален секс, анален оргазам, Analingus

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Секако дека се стимулира,сигурно не се постигнува преку медитативна состојба на умот,но аналниот секс за многу девојки е болен и непријатен и затоа и го избегнуваат.Јас те прашувам дали таа фаза на болка и непријатност може да се надмине со текот на времето,т.е.со учење и постепено девојката да почне да ужива во него па да може крајно и да доживее оргазам или во краен случај ако на таа девојка аналниот секс и е болен и непријатен така и ќе си остане без да може да ги вкуси плодовите на аналниот оргазам?
Значи,дали е вредно да се минува низ непријатен процес на прилагодување на телото по цена-доживување на анален оргазам?
Може, доколку навистина сака и е љубопитна. Не треба ни многу искуство за жените, додека да се стабилизираат работите и да почне полека да ужива во тоа. Но дека е потребно време, вежби, искуство, релаксација, дефинитивно.

Член од
5 ноември 2011
Мислења
38
Поени од реакции
16
ах, баш убаво ми иде кога го ставм у нејзиното газе, али само една девојка ми се случило да ми даде од таа страна, 99% од девојките не сакаат анален секс, а јас баш уживам :cool:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 21:43 ---
:pos::LOL::ROFLMAO::pos:

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Некој Паметњакович рекол...

„ Анален секс е како да си пика краставица во нос и потоа да го препорачува како добар лек за синуси. “

... и бил во право.

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219

„ Анален секс е како да си пика краставица во нос и потоа да го препорачува како добар лек за синуси. “

... и бил во право.
Кога изгуби анална невиност?

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219
Точно ли е дека циганките се ебат во газ. Знам дека бараат да се невини кога ги женат на 14.

Член од
8 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
219
Све је то почело давно, са грешном шупљом:).
Не сакам да сум расист, но некои газови си имаат генетика во себе. Има естетика и за вагина, но не може да се ебе сечиј газ. Овде е перверзното. Замисли ебеш 140 кила машки дебел влакнест газ.
Некои газови како црнкињите што носат, ми се сувише анимални. Но некои газови едноставно, да имаат уста ќе речат еби ме.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240

... и бил во право.
Зашо не те бендиса? Ај опиши во што беше проблемот? Имавте претходно вагинален или директно на анален отидовде? Подмачкавте се убаво, што подмачкувач користевте? Го раширивте прво газето убаво со прстиња или одма ти го стави без загревање? Сигурно нешто погрешно сте направиле?

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Зашо не те бендиса? Ај опиши во што беше проблемот? Имавте претходно вагинален или директно на анален отидовде? Подмачкавте се убаво, што подмачкувач користевте? Го раширивте прво газето убаво со прстиња или одма ти го стави без загревање? Сигурно нешто погрешно сте направиле?
Накратко. Многу ми е тесен шупакот а на него голем алатот.

Kajgana Shop

На врв Bottom