Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Хахах! Ме замисли тоа боцкањето. имам еден познаник што ме боцка на фб. Викаш сака на „кафе“ да одиме? А јас пак мислам онака боц боц:rolleyes:
Да де на кафе али он што си замислил... зависи женската каков карактер има, ако е дружељубива ќе врати на боцкањето без разлика дали и се допаѓаш или не. Ако е некоја дигната ќе ти испцуе неколку колена пред тебе и тоа е тоа. Воглавно не препорачувам ширење на познанства на фејсбук а поготово не врски.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јас се прогласувам за некомпетентна за муабетот.

marama.

Дечкото не го познавам, ама го имам истото мислење како тебе. Дете на место :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.727
Поени од реакции
35.541
Дали машки се заљубуват ?
Дали први признаваат кога ќе се заљубат ?
Дали машките се заљубуваат?:pos:
Тоа ти е исто како да прашаш, ‘‘дали машките спијат или јадат‘‘
А дали први признаваат зависи од дадената ситуацијата, не секогаш и не секаде:pipi:

L

.Lost Angel.

Гостин
Дали машки се заљубуват ?
Дали први признаваат кога ќе се заљубат ?
Само вистинскиот маж знае кога да признае и според мене мислам дека мора први да признааме ипак сме машки :D :) Инаку јас кога би бил заљубен би призниал прв како и да е :)

S

Stef Bachatero

Гостин
:facepalm: тоа не е љубов
Epa ostani si ocajna devojka i finata mona sto site ja sakaat kako prijatelka ne kako devojka.
Dosta zivees vo zabluda deka nekoj ke te saka takva kako sto si,a princ na bel konj ne postoi.
Fin momak= neatraktiven.
A ako baras vistinski maz barem kazi sto ocekuvas,a ako mislis deka seksot ne e biten za eden maz se lazes,toj e najbiten spored mene zaedno so fizickiot izgled,kazuva dali si plodna ili ne.
Razmisli malku sto e realnosta,a sto se tvoite ocekuvanja i baranja.
Za da najdes dobar maz treba da znaes sto nudis,a ako velis deka nema dzentlmen i site raboti sto ke gi nabrois i da najdes nekoj takov,ke go odbies.
Od takvi devojki koi velat nema mazi = ne znaat sto sakaat i nemaat samodoverba.
Zatoa konkretiziraj i baraj,ne prasuvaj i ne vikaj deka nema mazi,samo mnogu ti se golemi ocekuvanjata koga go vikas toa.
Spusti se na zemja i ke si najdes.poz

L

.Lost Angel.

Гостин
Epa ostani si ocajna devojka i finata mona sto site ja sakaat kako prijatelka ne kako devojka.
Dosta zivees vo zabluda deka nekoj ke te saka takva kako sto si,a princ na bel konj ne postoi.
Fin momak= neatraktiven.
A ako baras vistinski maz barem kazi sto ocekuvas,a ako mislis deka seksot ne e biten za eden maz se lazes,toj e najbiten spored mene zaedno so fizickiot izgled,kazuva dali si plodna ili ne.
Razmisli malku sto e realnosta,a sto se tvoite ocekuvanja i baranja.
Za da najdes dobar maz treba da znaes sto nudis,a ako velis deka nema dzentlmen i site raboti sto ke gi nabrois i da najdes nekoj takov,ke go odbies.
Od takvi devojki koi velat nema mazi = ne znaat sto sakaat i nemaat samodoverba.
Zatoa konkretiziraj i baraj,ne prasuvaj i ne vikaj deka nema mazi,samo mnogu ti se golemi ocekuvanjata koga go vikas toa.
Spusti se na zemja i ke si najdes.poz
Другар како тебе извини ама не се сите има и машки кои знаат да сакаат, капираш? и ќе се најде некој кој ќе ја сака онаква каква што е ;) и затоа не треси јајца

S

Stef Bachatero

Гостин
Другар како тебе извини ама не се сите има и машки кои знаат да сакаат, капираш? и ќе се најде некој кој ќе ја сака онаква каква што е ;) и затоа не треси јајца
Ауу извини не знаев дека се уште гледаш дизни филмови.
Биди ми гостин излези со неа,ако те засвиѓа земи си ја жена,барем ќе бидете добар пар.
Едниот верува во бајки и другиот исто.
Знаеш и јас летав како тебе дур не разбрав дека таквиот став ќе ме воведе во зоната на пријателство кај девојките.
Не велам дека се подобри мојата состојба,но излегов со повеќе девојки одкога бев фин и џентлмен.
Сега сум искрен,смешен,забавен,друштвен и комуникативен.
Иако ти звучи арогатно не ова е реалноста.
Оди излези види со кој типци идат девојките и кој им се дечковци.
Принцови и дами не постојат,само заблуда што општеството и некој бајки го прават тоа.
Твое право е да бидеш како сакаш,јас не ти судам и ако тоа ти функционира бидете среќно заедно.
Па кога ќе планирате да се разведете барем дајте ми пола богатство :P

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Ауу извини не знаев дека се уште гледаш дизни филмови.
Биди ми гостин излези со неа,ако те засвиѓа земи си ја жена,барем ќе бидете добар пар.
Едниот верува во бајки и другиот исто.
Знаеш и јас летав како тебе дур не разбрав дека таквиот став ќе ме воведе во зоната на пријателство кај девојките.
Не велам дека се подобри мојата состојба,но излегов со повеќе девојки одкога бев фин и џентлмен.
Сега сум искрен,смешен,забавен,друштвен и комуникативен.
Иако ти звучи арогатно не ова е реалноста.
Оди излези види со кој типци идат девојките и кој им се дечковци.
Принцови и дами не постојат,само заблуда што општеството и некој бајки го прават тоа.
Твое право е да бидеш како сакаш,јас не ти судам и ако тоа ти функционира бидете среќно заедно.
Па кога ќе планирате да се разведете барем дајте ми пола богатство :P
Не читај многу книги...

Kajgana Shop

На врв Bottom