Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Па тоа и јас го викам де... нема ништо да му биди.Она е постара,не е он постар од неа.Што,зорт да не види нешто?Ах бее
Па тоа и јас го викам де... нема ништо да му биди.Она е постара,не е он постар од неа.Што,зорт да не види нешто?Ах бее
Колку години имаш ти ако не е тајна?Не туку дали според вас е океј таа разлика во год. за во врска и сл.Иако најискрено според мене нема врска годините но би сакал да слушнам и туѓо мислење во врска со ова.
Тајна еКолку години имаш ти ако не е тајна?
Епа не ти даваме совет!Тајна е![]()
Епа не ти даваме совет!![]()
Ја знаеш лично или само ја манијачиш на фејсбук?Ај ве молам за еден совет, кажете шо да и пишам![]()
Види вака дада што ќе ти каже... Кога ќе си некои 25, 26 нема да ти се битни годините. Но ти претпоставувам си под тоа, па затоа се двоумиш. Доколку навистина ти се допаѓа девојчето и сакаш да си со неа, нема што да си измислуваш изговори или да се прашуваш вакви прашања.ејј ја тука црно овчиче испаднав
сите совет добија јас не
![]()
Ако добро прочита погоре дека пишав дека подолго време контактирамеЈа знаеш лично или само ја манијачиш на фејсбук?
Ок фала на потрошеното времеВиди вака дада што ќе ти каже... Кога ќе си некои 25, 26 нема да ти се битни годините. Но ти претпоставувам си под тоа, па затоа се двоумиш. Доколку навистина ти се допаѓа девојчето и сакаш да си со неа, нема што да си измислуваш изговори или да се прашуваш вакви прашања.
Вакво прашање може само да се постави доколку:
- важно ти е што ќе речат другите околу тебе заради старосната разлика;
- се плашиш дека ќе се однесуваш детски пред неа, и нема да си и интересен;
- се плашиш дека немаш доволно искуство за да ја задоволиш во било кое поле.
Ако не е ни едно од овие точки, што мислиш зошто се уште се двоумиш?
над 25 не поставуваат такви прашањаАко добро прочита погоре дека пишав дека подолго време контактираме
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 22:30 ---
Ок фала на потрошеното времедадо ...
само од кај виде дека сум под неа
изгледа баба ванѓа ти е баба
Нема врска во секој случај фала ...![]()
Абе друг имам цитирано али ајде нема врска. Зависи ти колку години имаш, ако си под 18 може и за педофилија да ја обвинат.Ако добро прочита погоре дека пишав дека подолго време контактираме![]()
над 25 не поставуваат такви прашањаи да навистина ми беше баба, баба Ванѓа
па ne се знајме нај нај, скоро ичЈа знаеш лично или само ја манијачиш на фејсбук?
Боцни јаАј ве молам за еден совет, кажете шо да и пишам![]()
Аман бре дечко! Уште ли не си и пишал?па ne се знајме нај нај, скоро ич![]()
Не! Се надевам не беше озбилен... боцкање е за 3то одделение удолу...Боцни ја![]()