Не, поглупо нешто нема.Никола напиша:Се изнапишав, па се избришав бидејќи суштината е оваа-
Дали ако дознаете дека нема никаква шанса да имате деца, би го напуштиле брачниот партнер?
Најдобриот пост на темава!Кога се земаш со некого не го земаш само за да биде татко/мајка на твоите деца туку и затоа што го сакаш.Ако неможете да имате деца секогаш можете да посвоите.Маж што ќе ме напушти само затоа што неможам да имам деца за мене би бил најголемото ѓубре што постои-тоа не е вистински маж.Eko1 напиша:NE! Toa ne e pricina za napushtanje na zivoten partner.
Vo deneshno vreme medicinata e dosta naprednata vo aspekti na neplodni mazi ili zeni.... ima veshtacko oploduvanje.... ima poveke opcii.... i sekoja krajnata opcija e usvojuvanjeto..... jas licno mnogu sakam deca... i sekako deka ke napravam sve shto e vo moja mok da gi imam.... a zenata shto ke ja odberam za majka na moite deca..... sepak ke e majka.... dali taa gi rodila prirodno ili veshtacki.... ili sme gi posvoile.... toa ne e bitno...:wink:
da mozev ke ti dadev zeleno ama nemozam:wink:Dani^^^ напиша:Најдобриот пост на темава!Кога се земаш со некого не го земаш само за да биде татко/мајка на твоите деца туку и затоа што го сакаш.Ако неможете да имате деца секогаш можете да посвоите.Маж што ќе ме напушти само затоа што неможам да имам деца за мене би бил најголемото ѓубре што постои-тоа не е вистински маж.
А ти да напишеше нешто попаметно:raz: сеир во сеир капиш:icon_rollcyberlady напиша:А да си земам јас некој со готова фамилија, па родила не родила...