Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
хахаах Ањели за просечен италјанец е Аристотел !
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 17:39 ---

Браво за Лихштајнер !Секој натпревар го гледам одвај дише...игра напред назад .Алал да му е .Исто и Пепе е јак борец ама игра на позиција на Лихтајнер што би било проблем за таков играч да седе на клупа .
Не се иста позиција,али ако играат и двајцата треба да се мења формација и Лихт ќе нема толку слобода у напад.

Не се иста позиција,али ако играат и двајцата треба да се мења формација и Лихт ќе нема толку слобода у напад.
Точно кога играше Лихштајнер во Лацио а Пепе во Јувентус со 4-4-2 формација.....но со оваа формација која се игра веке 2 ра сезона играт на иста позиција !

Точно кога играше Лихштајнер во Лацио а Пепе во Јувентус со 4-4-2 формација.....но со оваа формација која се игра веке 2 ра сезона играт на иста позиција !
Па со оваа формација Лихт ја покрива цела страна,крило и бек е у едно,а Пепе е крило,неможе да игра таква дефанзива како Лихт.У право си што збориш,само сакав да кажам дека не се исти позиции

Конте на прашањето зошто откако Киелини и Азамоа се отсутни не игра 4-3-3 одговори дека му фали пепе за таа формација.И ако ви текнува лани првата полусезона додека игравме 4-3-3 Пепе беше стандарден во позицијата десно крило и рака на срце одигра предобро.

Па Асамоа вањда мести таму нели од Јуве е :D :pos:
хахаах види вака Јувентус никогаш не признал дека мести туку секогаш кажуваше дека го местат мафијаши на кој му смета тимот . Иако беше казнет тое е иреленванто .Не значи ако судот рече дека ти си ја силувал Елена Ристевска дека ти сигурно си ја силувал,тоа се само претпоставки се додека ти сам не признаеш .Дали си го следел случајот со Арсмтронг (најдобриот велосипедист во последните 2000 години ) него му дадија ултиматум да признае дека се допингувал и ке му вратат 5 од 7 те титули.....тој си призна и сега ке биде запишан во историјата како срам за спортот .

хахаах види вака Јувентус никогаш не признал дека мести туку секогаш кажуваше дека го местат мафијаши на кој му смета тимот . Иако беше казнет тое е иреленванто .Не значи ако судот рече дека ти си ја силувал Елена Ристевска дека ти сигурно си ја силувал,тоа се само претпоставки се додека ти сам не признаеш .Дали си го следел случајот со Арсмтронг (најдобриот велосипедист во последните 2000 години ) него му дадија ултиматум да признае дека се допингувал и ке му вратат 5 од 7 те титули.....тој си призна и сега ке биде запишан во историјата како срам за спортот .
Абе знам само се зафркавав јасна ми е целата таа ситуација :)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 21:17 ---
Пирло тотално безпореба игра за Италија :tapp: Првенство имаме тешка утакмица и во вторник 1/8 ЛШ нормален ли е Прандели?!:mad:

Пирло тотално безпореба игра за Италија :tapp: Првенство имаме тешка утакмица и во вторник 1/8 ЛШ нормален ли е Прандели?!:mad:

Не е крив Прандели.Крив е Конте и управата што го пуштија да игра !

Абе остави ме мене гледај Лихштајнер се повредил со Швајцарија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom