Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
demek deteto e nas covek ono tvrde deka km ne e vrakana i deka golfot p perfekten :(

Еми не знам. Прво е донесен со шлепер од Италија, па е исперен, исчистен и среден у Бугарија (у некој плац), па е донесен у Македонија, на оште еден плац. И сега италианецо печалба, и бугарнио печалба, и македонецо печалба... Не знам, ако имаш поверение у човеко арно. Мош и да е така, не знам, едноставно малко ми е нереална целата приказна.

Na tebe može predavanje da ti oddržam. Koga sakaš.

Да точно предавање можеш да држиш.Како да се купи кола 12години стара со 234567км поминато и да се убедува цела јавност дека е подобра од нова кола од салон

Којзнае низ што има поминато оваа.Позади му се менувани буквите.Моторот е со две црвени 116 кс (пред 2001),а позади е со сиви букви.Сигурно е составувана од повеќе коли.
:icon_lol: oko sokolovo. 5+

Којзнае низ што има поминато оваа.Позади му се менувани буквите.Моторот е со две црвени 116 кс (пред 2001),а позади е со сиви букви.Сигурно е составувана од повеќе коли.

Да ти ги дадам очилата па да погледнеш поубаво на сликата дека е со две црвени ДИ,и дека црвената боја е втисната во вдлабнатината на буквите а ивиците се хромирани.....

ima li nekoj najdeno nekoja cetvorka klimatronik so bord kom do kaj 4000 evra za koja misle deka e dobra da mi prate link
jas pak bev zapnat da ja zimam ovaa

Ako ti go dava za 4000 evra od toa godiste i model garant e napraven salata pred toa ili ima 500.000km
na ovakov model realna cena ako e stvarno top so 150-200.000km e 5-6.000 evra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom