Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Муабетов со валенсија ви е ... го хејтате велбек а не го хејтате валенсија во стил мразам хејтери !!!! Валенсија бил некој и нешто и има огромен придонес за освојување трофеи , велбек е сеуште никој и ништо !!!! Еден Македа има поголем придонес во освојување на премиер лига трофеј од велбек со само два одиграни натпревари !!!

За пофалба е одбраната од вчера. Посебно тоа што Фулам покажа заби во второто полу-време и имаа опасни налети, а водството беше минимално и двата бода висеа.

Респект и за Де Геа. Го прегледав сега хајлајтсот и се гледа дека стативата на Руиз на почетокот, била всушност одбрана на малиот. А за партијата на Еванс не мора да ве надополнувам, во претходните постови убаво е сумирано. ;)

ПС - Го видов распоредот на тимот и претстојат 5-6 лесни кола во кои, ако Сити забележи некој кикс лесно може во финишот од сезоната да се влезе со 10ина бодови предност.

Не знам за вас ама јас се израдував на голот на Џерард исто ко за Јунајтед да постигнал......а кога ке размислам подобро и за Јунајтед го постигна. :p

А ви текнува ли овој Реина последната сезона на ВДС кога рече мислам дека можам да го наследам ВДС во Манчестер?

Ајде сите во еден глас :pos:

Овој Реина кај нас ни во У-19 нема да брани не пак легендата ВДС да го замени си имаме ние совршена замена на ВДС во Давид.:)
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 19:02 ---
Вчера пишав дека самите ќе се заебиме ама не било така, овак месечаров ќе не кошта тутула недајбоже:cautious: Прегледај го приврзокот 57577
Нека си се врати во Барселона и така индиректно ќе ни помогне при одбраната на титулата во ЛШ следаната сезона. :D
BTW која е таа SKPremiumHD?

BTW која е таа SKPremiumHD?
Код:
http://cds-se2.se.cds-sr1.vmo2.sbb.rs/live/ramdisk/ch2/test01/ch2_q3.m3u8
За VLC бил кодот ама на VLC тешко го отвара и затоа инсталирац Simple TV Player и тамѕ иде како подмачкано.
Давид за месечаров е Лев Јашин:cool:

Веројатно Велбек се критикува зошто ништо видно не придонел кон Јунајтед за разлика од Валенсија.... Пред да ми се нафрлите со цитирање, само да се дообјаснам што мислам со кажаново...

Лани Валенсија се растури од асистенции и пробиви, и веројатно тоа му носи кредит кај сите нас и никој не го критикува во мера како што е критикуван Велбек...
Искрено, и Кагава да го стават на негова позиција, сеуште неадаптиран целосно ке изигра х2 подобро...

Во фан клубов секој ден се мешаат хејтање и критика, и едно врз друго кога ке ги ставиш, плус ке почне да се генерализира зборувајки се за сите овде во клубов, и настанува барем кај мене прескокнување на страници, зошто претпоставувам што ке прочитам...

Криво ми е што ке кажам, ама Валенсија не заслужува да игра во прва постава во формата во која што се наоѓа сега...
Нека го "повреди" Ферги еден месец, нека му даде одмор, и ке го употреби во Март во можеби најважните мечеви во сезоната...

Оно што неколку дена ми се врти низ глава е однесувањето на Нани... Човекот не покажува никаква емоција, нешто што не личи на него...
Можеби звучи глупаво следново што ке го напишам, ама кога последен пат го видовте у добро расположение???
Човекот воопшто не личи на Нани кој сите го знаеме...
Тачно, може сам да реши натпревар, ама некако, ова неиграње оставило голем белег врз него...
Една игра, наредната го нема ни на клупа...
Сакам да си ја врати формата, зошто за сите наши крила е Кока Кола, и да си остане во Јунајтед...

Вака гледано, не ми изгледа добро, и не знам, се надевам дека не ја изгубил довербата кај Ферги...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Кој од нашите се повикани за репрезентациите?

Кој од нашите се повикани за репрезентациите?
Англичаните, Де Геа за U21, Џонс за U21, Чичарито, Евра, за овие знам. Може и Валенсија да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom