Веројатно Велбек се критикува зошто ништо видно не придонел кон Јунајтед за разлика од Валенсија.... Пред да ми се нафрлите со цитирање, само да се дообјаснам што мислам со кажаново...
Лани Валенсија се растури од асистенции и пробиви, и веројатно тоа му носи кредит кај сите нас и никој не го критикува во мера како што е критикуван Велбек...
Искрено, и Кагава да го стават на негова позиција, сеуште неадаптиран целосно ке изигра х2 подобро...
Во фан клубов секој ден се мешаат хејтање и критика, и едно врз друго кога ке ги ставиш, плус ке почне да се генерализира зборувајки се за сите овде во клубов, и настанува барем кај мене прескокнување на страници, зошто претпоставувам што ке прочитам...
Криво ми е што ке кажам, ама Валенсија не заслужува да игра во прва постава во формата во која што се наоѓа сега...
Нека го "повреди" Ферги еден месец, нека му даде одмор, и ке го употреби во Март во можеби најважните мечеви во сезоната...
Оно што неколку дена ми се врти низ глава е однесувањето на Нани... Човекот не покажува никаква емоција, нешто што не личи на него...
Можеби звучи глупаво следново што ке го напишам, ама кога последен пат го видовте у добро расположение???
Човекот воопшто не личи на Нани кој сите го знаеме...
Тачно, може сам да реши натпревар, ама некако, ова неиграње оставило голем белег врз него...
Една игра, наредната го нема ни на клупа...
Сакам да си ја врати формата, зошто за сите наши крила е Кока Кола, и да си остане во Јунајтед...
Вака гледано, не ми изгледа добро, и не знам, се надевам дека не ја изгубил довербата кај Ферги...