Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бешикташ - Макаби Тим1 -71.5 55:77![]()
Олимпијакос - Фенербахче(+3.5) 1 хен. полувреме 43:37![]()
Оклахома - Мемфис Тим 1 +99.5 106:89![]()
еднакво на 7 = 7000 денари
Јас на таква случајна дојава, со 2000 фатив 52000зарем уште веруваат луѓево дека има наместени мечеви за џабе, или за 100 Е?
Еве и ја да пишам на тема дојавиЈас на таква случајна дојава, со 2000 фатив 52000
Од 15 одиграни, 1 искача таква „дојава“...
Само треба да се фати вистинскиот човек, а од 100 такви шиткачи на дојави, 98 се преваранти...Еве и ја да пишам на тема дојави
Летово другари купуваа, па и мене ми ја кажаа. Ми беше сомнително па стаив за 500 и фатив 6200. После тоа од тие 6200 лупнав 5000 на следната и нормално ме падна. Зимава исто еден другар две по ред му влегоа ама не ги играв заради горенапишаното.
Мене ми изгледа 3 за 3. И јас ја играм 2ка.досега те немам никогаш пратено
еве денес ќе те испратам па да видам кој малер сум....
и да не бидам офф еве едно добро триплче
pet20:00 Lens - Ajaccio GFCO 1 1.85
pet20:30 Toulouse - PSG 2
pet20:45 Roma - Cagliari GG
и еден дабл со мрсни коеф
pet20:45 Reggina - Verona ki 1 2.95
pet18:00 Dinamo Dresden - Duisburg ki 2 2.95
Дај ти најди таков со вистински. Во мојов живот имам фатено 4 пати такви. Еднаш 1-х 17 коеф беше втора лига германија Ingolstadt. 2 пати 2-1, 1-2 Едната беше Англија втора лига, а другата беше ланска година Монс од белгија. И еднаш едно типче ми продаде 2 утакмици едната беше од Колумбија, а другата 2 лига италија х-2, и 2-2 ( 8.5 кеоф).Само треба да се фати вистинскиот човек, а од 100 такви шиткачи на дојави, 98 се преваранти...
Само и тие што стварни имаат дојави, првата ќе ти ја каже точна, ќе искочи, после наредни 2-3 намерно ти ги кажува погрешни, да не привлече внимание.![]()
дефинитивно 1 со победа овде на некој начин обезбедуваат плеј оф ако е хокејот овој може и ова да се пробаGoffin D. x Slovan B. x Besiktas 3+
1.65 x 1.65 x 1.65
дефинитивно 1 со победа овде на некој начин обезбедуваат плеј оф ако е хокејот овој може и ова да се проба
Нижнекамск - Новогород 1 или 4.5+ редет голој овие им треба за плејоф на домакините Новогород мали шанси за плејоф
И под камен барам ама њеможам да најдам...Дај ти најди таков со вистински. Во мојов живот имам фатено 4 пати такви. Еднаш 1-х 17 коеф беше втора лига германија Ingolstadt. 2 пати 2-1, 1-2 Едната беше Англија втора лига, а другата беше ланска година Монс од белгија. И еднаш едно типче ми продаде 2 утакмици едната беше од Колумбија, а другата 2 лига италија х-2, и 2-2 ( 8.5 кеоф).
Сум платил неколку пати и тоа големи суми (едниот пат му дадовме на едно бате од кавадарци 5 мина другари заедно 300 евра, и претпостави ни трага ни глас од него, + на неа по 5000денари влог ЧОРБА, имам давано пред натпревар по 50 евра, останатите после натпревар (нема ни да го најдиш после тоа)
Еве јас ти викам дека нема такви кои имаат вистински а ги продаваат, во мојов живот по претпоставка имам 2 пати погодено сам 2-1, 1-2, ама на ситно ги пуштав оти знам дека ми е претпоставка. а 1-х, 2-х имам погодено повеќе на среќа ( Клермонт од франција лани 2 пати со ред го погодив така). Едно да сватите ако има дојава тој нема да отвори блог и да се малтретира да праќа СМС за по 100че или 50че или пак да продава по 25-50, 100 и било колку евра.
Дојава од15-30 коеф можи да ви го обезбеди животот со поголема уплата. ( ако нема пари да ја уплати и кредит ако треба че земи и че ја рокни на се што има ако е толку сигурен тој).Ко ќе видам дојава сигурна 95% ме фаќа смеа нема дојава сигурна 95%, ако е наредена работата то е 100%, ако треба до 115 ќе се игра и ќе излези.
Дајми ти мене дојава од 1.1 коеф за која ќе гарантираш дека е 100% и јас ќе вложам се на неа, а тебе ќе ти ја платам солидно, ама 100%