А1 Македонија

tie 100 besplatni sto ti se nadminati se plaka po 7 den min.
ako ne idi vo vip i ke ti objasnat, ke ti dadat nivna detalna smetka. Mene minatiot mesec mi pisale 40 den poveke deka sum iskoristil od pretplatata i vkupnata suma ne odgovarase so onaa vo detalna smetka.
Да знам дека се наплаќа после тоа по 7 денари минута,и јас откако ги имам искористено тие 100 бесплатни минути,имам потрошено уште 245 денари,а претплатата е 236 денари,и сега проблемот е што тие ми ги имаат додадено тие 245 денари и плус претплатата.. и место сметката да биде 300 денари,сметката е 600 денари.. треба да одам во вип и да прашам зашто е така..во секој случај фала.. :D

Прво ми дојде смс дека промоцијата 100мб,100смс и 100 мин завршува за два дена, а денеска ми дојде смс дека мојата валидност истекува утре и да ја надополнам сметката за пак да ја активирам промоцијата.И сега завршува или не?

јас сум на роденденската понуда на вип, и сакав да прашам дали откога ке ги потрошам 1000 мб дали се наплака интернетот ?

јас сум на роденденската понуда на вип, и сакав да прашам дали откога ке ги потрошам 1000 мб дали се наплака интернетот ?

Не, само ти се намалува брзината до тој степен, што нема шанси веќе да го користиш интернетот...
А во оваа роденденската, дали во тие 1000 минути кон сите мрежи се мисли само на мобилните оператори, или трошам од тие 1000 и кога вртам кон фиксни броеви??

Не, само ти се намалува брзината до тој степен, што нема шанси веќе да го користиш интернетот...
А во оваа роденденската, дали во тие 1000 минути кон сите мрежи се мисли само на мобилните оператори, или трошам од тие 1000 и кога вртам кон фиксни броеви??
Во тие 1000 минути спаѓаат и бесплатни минути и кон фиксните броеви

фала за одговорот, иначе за минутите, важат за сите мрежи во македонија било тоа мобилни или фиксни

Во тие 1000 минути спаѓаат и бесплатни минути и кон фиксните броеви

images

Не мора да значи, нека си користи опера, колку толку ќе има пристап на интернет. Јас до 31 јан за тие сто мб кога ги потрошив, си имав интернет со операта, но со обичниот(основниот) пребарувач, беше бавен, а со операта, доволно брз да си видам фб и меил.

Ми стигна порака дека сметката ми е 498 ден а во детална сметка ми е 230 за мојот број.
Имам и уште еден број 120 ден и не го користам. Ниедна минута не е зборувано од таму и картичката не е ни на моб па да се соменвам дека некој од таму троши. Со двата броја секогаш ми е 350-400 ден, а сега 498? :гомце: сега испаѓа дека и тие -129 ми ги пресметале :mad:

untitled.JPG

Се исплати да го земам HTC One S на сметка,поточно на онаа новата тарифа,VIP no limit ?

Кои се предностите на телефонот,маани и дали се исплати ?

Се исплати да го земам HTC One S на сметка,поточно на онаа новата тарифа,VIP no limit ?

Кои се предностите на телефонот,маани и дали се исплати ?
Не се исплати дупло поскапо ќе ти се фати вака 24 месеци по 2500 ден претплата. 28.000 е само телефон а вака ќе ти испадне 60.000
Не е лош, ама кога веќе даваш пари за претплата на no Limit додади 3500 за One x мала е разликата ама сепак е подобар.

Не се исплати дупло поскапо ќе ти се фати вака 24 месеци по 2500 ден претплата. 28.000 е само телефон а вака ќе ти испадне 60.000
Не е лош, ама кога веќе даваш пари за претплата на no Limit додади 3500 за One x мала е разликата ама сепак е подобар.

Читам доста негативни коментари за One X,затоа не сакам да го земам.
Прво сакав да земам Iphone 4 или 4S на старо,малку користен,ама ме подзамисли ВИП со тарифата No limit,добри телефони има.
Ќе видам деновиве,ќе се распрашам во некои од салоните на ВИП да не има некои скриени трошоци,пошо тарифата е сон,Се ти е неограничено,ама да не има некои скриени трошоци...

Читам доста негативни коментари за One X...
Има некои критики за One X, ама јас на твое место секогаш би земал One X пред Ѕ. Повисока класа е, и ужива поголема поддршка, и само 2.000 поскап. Иако, лично не би земал HTC, во моментов Самсунг има подобри телефони. Буџетот, секако си диктира производ. Како и да е, и One S е солиден телефон во моментов.

Има некои критики за One X, ама јас на твое место секогаш би земал One X пред Ѕ. Повисока класа е, и ужива поголема поддршка, и само 2.000 поскап. Иако, лично не би земал HTC, во моментов Самсунг има подобри телефони. Буџетот, секако си диктира производ. Како и да е, и One S е солиден телефон во моментов.

Подобар е каде каде One X од One S,ама негативните критики што ги читав,ме предомислија.Е сеа не знам дали се тоа изолирани случаи или не,ама кога веќе давам пари за добар телефон,нека не биде сјебан.
HTC мене отсекогаш ми се допаѓале,додека Самсунгот прави се поголеми и поголеми цигли,а и лично јас не сум љубител на Самсунг.А и цените се до небо,барем тука.

Сеа на сајтот на ВИП глеам,за HTC One S на тарифата No Limit,треба да се доплати плус 3.500 денари.

Патем,кажи ми,отприлика кои се цените на HTC One X и HTC One S половни ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom