Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Која негативна енергија бе,до сеа освен Ryan Giggs,никој друг не го хејташе велбек,али факт е дека добива преголема минутажа.Ја ко што гледам никој не ѓи навредува играчите,само си кажувамо свое мислење,или и тоа е забрането?

Која негативна енергија бе,до сеа освен Ryan Giggs,никој друг не го хејташе велбек,али факт е дека добива преголема минутажа.Ја ко што гледам никој не ѓи навредува играчите,само си кажувамо свое мислење,или и тоа е забрането?

Не е мислење, глупост е.
Ми се чини дека сте наштеловани да зборувате лошо за Велбек безразлика како ќе изигра.Мислам дека денеска не заслужи критика.

Не е мислење, глупост е.
Ми се чини дека сте наштеловани да зборувате лошо за Велбек безразлика како ќе изигра.Мислам дека денеска не заслужи критика.
во право си , критика се добива за добро или за лошо играње ... велбек денес не играше ништо , по автоматизам не влага ни во лошо ни во добро :).
Никој не спори за тоа велбек да игра , ама едноставно кратко и јасно е, велбек игра и тука веќе имаш 11 vs. 10 натпревар во кој ама баш немаш никави очекувања од велбек зашто знаеш дека човекот не знае што прави .

во право си , критика се добива за добро или за лошо играње ... велбек денес не играше ништо , што автоматски не влага ни во лошо ни во добро :)

Кажи ми ти мене, што играше тимот во второ полувреме?
Игравме фудбал на екипа којашто сакаше да го зачува резултатот со клоцање на топката што подалеку од сопствениот гол.

Не е мислење, глупост е.
Да бе глупост е:confused:,ја само го коментирам тоа што го гледам,а еве ко што гледам и другите делумно се согласуваат.Еве.ајде кажи те ми денеска што изигра?:освен што одзеде една топка на крај,коа се загради,другото му беше гола вода.

Кажи ми ти мене, што играше тимот во второ полувреме?
Игравме фудбал на екипа којашто сакаше да го зачува резултатот со клоцање на топката што подалеку од сопствениот гол.
друже кога игра он тоа ти е како да играш со 10 играчи зашто мора некој друг да игра x 2 за да го надополнува отсуството на велбек . Ајде ако така што направи велбек до сега , даде гол , направи една асистенција на 10000000 одиграни минути ? Он игра напред и од него се очекува да асистира да дава голови да креира да навлекува нешто било што , што би придонело да не се мачи јунајтед со него во прв состав . Напротив неговото играње има контра ефект .
Еве после милиони примери и споредби со други играчи ете го кагава денес ... човекот искина едноставно ги шиеше со топка ... ете тоа се очекува од велбек да придонесе на било кој начин за тимот . Бесцелно трчање по топка и по играчи без краен резлутат не спаѓа во придонес за тимот.

друже кога игра он тоа ти е како да играш со 10 играчи зашто мора некој друг да игра x 2 за да го надополнува отсуството на велбек . Ајде ако така што направи велбек до сега , даде гол , направи една асистенција на 10000000 одиграни минути ? Он игра напред и од него се очекува да асистира да дава голови да креира да навлекува нешто било што , што би придонело да не се мачи јунајтед со него во прв состав . Напротив неговото играње има контра ефект .

До негде те сфаќам, затоа што и јас го критикувам кога е за критикување.Ама денеска не заслужи Н-Е-Г-А-Т-И-В-Н-А критика...
Впрочем и таква беше формацијата во која играше крило, а крилата кај нас почесто се враќаат назад да му помагаат на бекот,особено во оваа не толку добра,но природна формација за Јунајтед (4-4-2)...
Впрочем и очекував ваков досаден и напнат натпревар. :)

Не е мислење, глупост е.
Велбек е крив и за прокопувањето на Суецкиот канал.

Стварно, најтрофејниот менаџер во историјата на играта не мисли дека добива премногу минутажа и дека не допринесувал, Кајгана форум мисли.

Валенсија - ниту подава, ниту дава голови, ниту асистира, ниту краде топки
Нани - не смее да се форсира веднаш според лекарите заради мускулната повреда
Гигс - не ни тренираат секој ден со Сколс, на посебна програма се, не смеат ни да помислат две со ред да играат
Јанг - повреден

не ви проаѓа барем ваков чек ап низ глава пред да се запрашате зашто играл денес?

А и баш не знам со што ве изнервирал кога имаше играчи три пати повеќе од него што иритираа ама еве ќе го таргетираме најмладиот, најлесно е.

Искрено не ве разбирам тие што уште имате верба у тоа дека Велбек ЕДЕН ДЕН ќе гази во дресот на Манчестер Јунајтед :tapp:.... или немора да гази, да изигра барем 2 или 3 добри утакмици во низа. Кој промашај еј, тука негде се со Џемба Џемба, само што стариов ептен си го сака овој Дени наш па има поголема минутажа.

Искрено не ве разбирам тие што уште имате верба у тоа дека Велбек ЕДЕН ДЕН ќе гази во дресот на Манчестер Јунајтед :tapp:.... или немора да гази, да изигра барем 2 или 3 добри утакмици во низа. Кој промашај еј, тука негде се со Џемба Џемба, само што стариов ептен си го сака овој Дени наш па има поголема минутажа.
Иди изгуглај Дарен Флечер и потсети ме како дркаше на Бербатов молимте

Велбек е крив и за прокопувањето на Суецкиот канал.

Стварно, најтрофејниот менаџер во историјата на играта не мисли дека добива премногу минутажа и дека не допринесувал, Кајгана форум мисли.

Валенсија - ниту подава, ниту дава голови, ниту асистира, ниту краде топки
Нани - не смее да се форсира веднаш според лекарите заради мускулната повреда
Гигс - не ни тренираат секој ден со Сколс, на посебна програма се, не смеат ни да помислат две со ред да играат
Јанг - повреден

не ви проаѓа ваков чек ап низ глава пред да се запрашате зашто играл денес?

А и баш не знам со што ве изнервирал кога имаше играчи три пати повеќе од него што иритираа ама еве ќе го таргетираме најмладиот, најлесно е.
Валенсија е кока кола за велбек ... може би не е во форма и не кине како што кинел порано .. но за разлика до Велбек придонесот на Валенсија за Манчестер Јунајтед е О Г Р О М Е Н .... и причина зашто оваа година му ја подарија 7ката . Велбек до сега на 22 годишна возраст не покажа ништо .. НУЛА ... а не ни гледам дека иде на правец на подобрување .

Којзнае кај ќе ни беше крајот ако Чика ја имаше минутажата на Велбек .

Валенсија подобар од Велбек оваа сезона?!?!?!
А кај беше Валенсија на 22 години ако така гледаме?

Дај барем аргументирајте кога идете против.

Валенсија е кока кола за велбек ... може би не е во форма и не кине како што кинел порано .. но за разлика до Велбек придонесот на Валенсија за Манчестер Јунајтед е О Г Р О М Е Н .... и причина зашто оваа година му ја подарија 7ката . Велбек до сега на 22 годишна восраст не покажа ништо .. НУЛА ... а не ни гледам дека иде на правец на подобрување .

А што е придонесот толку ОГРОМЕН на Валенсија сезонава? НИШТООО!!! Велбек игра подобро од него сакал ти да признаеш или не! Колку одземени топки има само.. Пресинг цело време игра трча ко ненормален. или тоа не се гледа.. Можда таква улога му дава САФ на него!

А што е придонесот толку ОГРОМЕН на Валенсија сезонава? НИШТООО!!! Велбек игра подобро од него сакал ти да признаеш или не! Колку одземени топки има само.. Пресинг цело време игра трча ко ненормален. или тоа не се гледа.. Можда таква улога му дава САФ на него!
не сме на иста бранова должина друже , ја зборам за придонес кон клубот и зашто ја носи седмица а ти ми збориш што направил сезонава ...
Ти текнува како му ја искршија ногата и како тоа за експресен период се врати во форма и искина . Не сакам лош збор да чујам за валенсија повеќе , барем толку заслужил ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom