Ја да сум на место на аеродромциве ќе отворам 3 продавници за свинско околу џамијата , сами ќе ја бутнат после
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ние све им даваме и уште ќе им фали .se nesto tie baraat
se nesto im fal
i
zasto?Полемо ЗА. И безусловна поддршка.
Што ќе сториш ти за да не се изгради или ако веќе почнат да градат?Никогаш не викај никогаш .... ама додека сум во Аеродром - Лисиче нема да се гради ....
Можеби е надвор од темава, но колку точно ракетни пунктови со се ракети има во општина Чаир. За цркви знам дека се едвај 2: Св. Никола и Св. Димитрија.
И искрено мислам дека е крајно време МПЦ-ОА да поработи да градење на што поголем број цркви (со камбани), од проста причина што неможам да слушам во 6 часот серење пардон дерење наместо камбани!
Можеби е надвор од темава, но колку точно ракетни пунктови со се ракети има во општина Чаир. За цркви знам дека се едвај 2: Св. Никола и Св. Димитрија.
И искрено мислам дека е крајно време МПЦ-ОА да поработи да градење на што поголем број цркви (со камбани), од проста причина што неможам да слушам во 6 часот серење пардон дерење наместо камбани!
za toa osebno se razocaravSharia Law is coming to Macedonia![]()
za toa osebno se razocarav
edinstvenoto dobro sto go gledam vo celava rabota e sto ne gi pravat ovie gomnarii samo kaj nas tuku sekade niz eu i usaАх бе чоек прст ќе им дае, тие не рака, цел ќе те лапнат.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:42 ---
ЏАбе батка, се појќе ги има оние со 3/4 пантолончиња и обавезно по една нинџа до нив.
edinstvenoto dobro sto go gledam vo celava rabota e sto ne gi pravat ovie gomnarii samo kaj nas tuku sekade niz eu i usa
pa ke se svestat eden den pa da vidime togas na mrsive kakov ke im bide krajot
zivi bili pa videli
edinstvenoto dobro sto go gledam vo celava rabota e sto ne gi pravat ovie gomnarii samo kaj nas tuku sekade niz eu i usa
pa ke se svestat eden den pa da vidime togas na mrsive kakov ke im bide krajot
zivi bili pa videli
akcija seuste nemaСвестени се, веруј
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:48 ---
Свестени се, веруј![]()
Па и на ајродромците не им требаат муслиманите па си ќутат..
ja ke ti doniram 2-3 litraаа да има да биде аус џамија аус че биде че ја палим со бензин со бензин че ја палим!
CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom