Муслимански семејства бараат џамија во Аеродром

Можеби е надвор од темава, но колку точно ракетни пунктови со се ракети има во општина Чаир. За цркви знам дека се едвај 2: Св. Никола и Св. Димитрија.
И искрено мислам дека е крајно време МПЦ-ОА да поработи да градење на што поголем број цркви (со камбани), од проста причина што неможам да слушам во 6 часот серење пардон дерење наместо камбани!

Можеби е надвор од темава, но колку точно ракетни пунктови со се ракети има во општина Чаир. За цркви знам дека се едвај 2: Св. Никола и Св. Димитрија.
И искрено мислам дека е крајно време МПЦ-ОА да поработи да градење на што поголем број цркви (со камбани), од проста причина што неможам да слушам во 6 часот серење пардон дерење наместо камбани!

Sharia Law is coming to Macedonia:P

i tie ke gi ograbat , unistat ili zapalat ko sto praat po cela zapadna makedonija
:гомце: se :гомце: i nisto drugo
nikako da ne se dozvoluva vise gradenje na raketi NIKAKO
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:39 ---
Sharia Law is coming to Macedonia:P
za toa osebno se razocarav

Ах бе чоек прст ќе им дае, тие не рака, цел ќе те лапнат.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:42 ---
za toa osebno se razocarav

ЏАбе батка, се појќе ги има оние со 3/4 пантолончиња и обавезно по една нинџа до нив.

Ах бе чоек прст ќе им дае, тие не рака, цел ќе те лапнат.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:42 ---

ЏАбе батка, се појќе ги има оние со 3/4 пантолончиња и обавезно по една нинџа до нив.
edinstvenoto dobro sto go gledam vo celava rabota e sto ne gi pravat ovie gomnarii samo kaj nas tuku sekade niz eu i usa
pa ke se svestat eden den pa da vidime togas na mrsive kakov ke im bide krajot
zivi bili pa videli

edinstvenoto dobro sto go gledam vo celava rabota e sto ne gi pravat ovie gomnarii samo kaj nas tuku sekade niz eu i usa
zivi bili pa videli

Свестени се, веруј:)
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 21:48 ---
zivi bili pa videli

Свестени се, веруј:)

Па и на ајродромците не им требаат муслиманите па си ќутат..

аа да има да биде аус џамија аус че биде че ја палим со бензин со бензин че ја палим!

CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom