Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
финтата е што и предложив да се видиме ... но осеќам како да не сака сеуште да се видиме и викам ај да се слушнеме преку моб и тоа не и оди во прилог ... :confused: многу чудна работа ова навистина прв пат се наоѓам во ваква ситуација ... и работата е што дознав од нејзе т.е ми кажа сакала некој др али јбг неам среќа некогаш ..
Ако нејќе да се видите штом ја викаш, ништо. Само нека биде малце поширока покана, на пример : ''Кое време ти одговара у сабота за да се видиме на кафе?'' Ако нејќе и нема валидна причина, ништо, бриши ја.

Vaka sega, so devojcevo idevme seriozno sekoj den. I stavija internet i denes nesto i prefrliv da odi na forum da procita malce nekoi raboti i mi rece de be ti samo po forumi citas, na sto jas i vrativ pa sekako kako inace ke dobijam znaenje, toa e pametna rabota i potoa ona mi rece dobro ajde ke odam i posle se razdelivme. Togas bese 15 h od togas ja baram na mobilen iskluceno, ja baram na drugiot mobilen povtorno iskluceno. A ona me nema barano niti pak mi ima krenato na mobilen od togas. Znaci od 15h ja nema nigde.

Vaka sega, so devojcevo idevme seriozno sekoj den. I stavija internet i denes nesto i prefrliv da odi na forum da procita malce nekoi raboti i mi rece de be ti samo po forumi citas, na sto jas i vrativ pa sekako kako inace ke dobijam znaenje, toa e pametna rabota i potoa ona mi rece dobro ajde ke odam i posle se razdelivme. Togas bese 15 h od togas ja baram na mobilen iskluceno, ja baram na drugiot mobilen povtorno iskluceno. A ona me nema barano niti pak mi ima krenato na mobilen od togas. Znaci od 15h ja nema nigde.

лута тие.

несака да и сметаш,изгледа те има послушано па цело време е по форумиве за да си го надгради знаењето:)
утре сигурно од сабајле ќе те напумпа со нови информаци што ги стекнала по форумиве:ROFLMAO:

Брат, интернетот и е поинтересен од тебе :D
Знајш тие која радост е интернет дома за прв пат да вкусиш.
За 2-3 дена ќе и се смачи, дотогаш разбери ја.

Не треба да и дозволиш да се однесува така со тебе. За таква ситна е*ана работа да исклучи мобилни ова она. Мој совет никогаш повеќе не и се јавувај. Ако е заинтересирана за тебе таа ќе те бара. И да научи кој е лидерот во врската, инаку ти ќе научиш кој е.

Decki, imam golem problem i sakam da mi pomognete ili da mi dadete sovet. Imam edno devojce se znaeme podolgo vreme okolu 4 meseca i ona me saka mene i jas nea ama ona se srami da ima neshto so mene, ili da se fati so mene. Ve molim kazete mi shto da praem :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:18 ---

Decki, imam golem problem i sakam da mi pomognete ili da mi dadete sovet. Imam edno devojce se znaeme podolgo vreme okolu 4 meseca i ona me saka mene i jas nea ama ona se srami da ima neshto so mene, ili da se fati so mene. Ve molim kazete mi shto da praem :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:18 ---
Пресрами ја - фати ја ти т.е шо би рекол Крусер залапај ја :pipi:

Дошла на форумов, и го прочитала твојот бисер што го лупна во темата за листа на теретани и локација. Нормално дека ќе биде лута и дека нема да сака контакт со тебе. Пак лупај се и сешто на форумов :). Памет за друг пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom