Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Официјално ?! Колку натпревари суспензија ?!

Според SKY ама тие не згрешиле досега за ништо такво..

Иначе де САКАТ ( знам дека не се вика така :D ) голманот на наполи бара голема кана за Јувентус. Институциите морале да реагираат то...

то пичето наполитанско мамето да му го ебам .... тие најдоја да кжавашо е срам на секој пораз бегат в соблекувална, бегаат од манифестации ...

следните натпревари ке наебат сега кој и дае после овај гнев... пички ... пто би рекол ивано балич

Го виде некој сабајле Дел Пиеро кога даваше интервју за време на натпреварот на Џокович и Мареј мислам беше

(y) :vozbud:

601069_528660653835197_914602660_n.jpg

Јас мислам дека стварно е крајно време конте да ја промени формацијата додека не се вратат Киелини и Асамоа многу ни фалат. 4-3-3 е одговорот плус во таа формација Матри е ѕвер пред гол кога има кој да го рани Матри распалува ко будала.
abD9JYjahm.jpg

Ги зедовме наградите на Гала вечерта : Буфон,Барзаљи,Пирло,Маркисио. Најдобра екипа Јувентус и тренер за минатата сезона нашиот Мистер.

После поразот од Самдорија,на новинарско прашање дали размислува да ја промени формацијата во 4-3-3,Конте одговори дека без Пепе во тимот,не може да игра Јувентус со таа формација

Ги зедовме наградите на Гала вечерта : Буфон,Барзаљи,Пирло,Маркисио. Најдобра екипа Јувентус и тренер за минатата сезона нашиот Мистер.

Ночерино место Видал ?! Ма дај не ме заебавај !!!
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 00:13 ---
На Џиџи наш му е роденден денес. Среќен роденден Capitano !

150968_4642649458089_213625019_n.jpg

Ночерино место Видал ?! Ма дај не ме заебавај !!!
Изглеа да не беше црно-бела средината, мораа да го стават него.
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 00:14 ---
Среќен роденден Буфи :love:

Го виде некој сабајле Дел Пиеро кога даваше интервју за време на натпреварот на Џокович и Мареј мислам беше

Се изненадив кога го видов сабајле :) .А и не збори лошо англиски,со оглед на тоа што е Италијанец и е кратко време во Австралија.Еве линк од видеото

Радосен Џокович,што се сликал со легендата :)
2013-australian-open-day-14-20130127-065658-106.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom