Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добитно, да му веруваш на дедо:свиркам:

Јас ќе го одиграм следново со парите од ваучерот + 50че значи вкупно 250 денари:

Манчестер-Фулам 1
Н.Форест-Ватфорд ГГ
Престон-Ковентри ГГ
Лацио-Киево 1
Јуве-Џенова 1
Хановер-Волфсбург 1
Ден Хаг-Рода ГГ
Хераклес-ПСВ 2
Мехелен -Генк ГГ
Браво бе дедо.Барса води 5-1 можам да кажам дека и овој викенд сум добитен трети по ред.:cool:
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 20:26 ---

Ајде мене ми останаа уште ПСЖ,Интер и Атлетико-ГГ, и на друг тикет Интер и Есторил :sneaky:

Ајде мене ми останаа уште ПСЖ,Интер и Атлетико-ГГ, и на друг тикет Интер и Есторил :sneaky:
Не ми е јасно зошто пишуваш иста утакмица на повеќе тикети. Јас единствено на грешка ако не видам може да повторам така една иста утакмица на два тикети (па макар да е на едното 1 на другото Т1 и пак не ми се пишува).

trgni go to 3+ od Inter i prepraj ja PSG vo T12+ интер не ми се верува да паднат 3 гола. Ја чекам уште Интер на еден тикет али не очекувам дека ќе има многу голови, барем не по играта која ја играат во последно време.
и мене ми е сумљива ама ќе дадат и гуарин и касано и паласио во напад , торино нема одбрана за вакви играчи
Никој не спори што кажуваш добитни, бабина деветина е то што отечуваш во врска со овој натпревар, да се врати дамјан и некоја баба да имаше патлак ке беше дедо.
И за крај добро што добивме нова етикета македонски срби, ни скисна од она србомани:).
па многу нормално тој збор е срспки речник. ајде честито победа ѕвезда. 30 поена второ полувреме мајстори

и мене ми е сумљива ама ќе дадат и гуарин и касано и паласио во напад , торино нема одбрана за вакви играчи

па многу нормално тој збор е срспки речник. ајде честито победа ѕвезда. 30 поена второ полувреме мајстори
Зарем мислиш дека играа сериозно во второ полувреме ? Па не сакаа да ги срамат бе не е ова малска екипа во прво 60 во второ 30 да даде . Не сакаа да се мачат многу .

Зарем мислиш дека играа сериозно во второ полувреме ? Па не сакаа да ги срамат бе не е ова малска екипа во прво 60 во второ 30 да даде . Не сакаа да се мачат многу .
друже шо се мачиш да одговориш само незнам, сироткиот он од охрид кошарка нема гледано во живо во животот. бљак

а бе тепаше МЗТ?
Не бе изгуби на среќа 15 разлика :)
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:48 ---
друже шо се мачиш да одговориш само незнам, сироткиот он од охрид кошарка нема гледано во живо во животот. бљак
Не бе дур постоеше Амак сп не знаевте вие од аеродром(претпоставувам дека си)како се играт кошарка . Тогаш со Фени и Работнички беа најдобри клубови . Иначе не треба да гледаш во живо кошарка за да сватиш на кого колку му е силата . Ете од што ги гледам МЗТ силата им е толку погоре од 7место не можат и тоа е факт .

se mislev dali da ja igram atletico t2 2+ , i 3+ na drugo ili malaga, i normalno se odluciv za atletico :facepalm: jesda ima vreme, ama nema poubavo od fatena utakmica u 20ta minuta.. :)

Mirasol-Corintians (Corintians igral so tim b ili C bez vrska) more i so golmano samo da igrase onie mirasol botoj nevideni ti bile. CCCC jas pa 1x of moreeee otide kurban i toj tiket

Не бе изгуби на среќа 15 разлика :)
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:48 ---

Не бе дур постоеше Амак сп не знаевте вие од аеродром(претпоставувам дека си)како се играт кошарка . Тогаш со Фени и Работнички беа најдобри клубови . Иначе не треба да гледаш во живо кошарка за да сватиш на кого колку му е силата . Ете од што ги гледам МЗТ силата им е толку погоре од 7место не можат и тоа е факт .

сите што ги кажа ни приближно не биле на силата на денешен мзт скопје. победи кај цедевита,цибона,унион олимпија тимови што играат евролига и тоа со македонски кошаркари. ајде ќе дркаш на нив во септември во словенија на европско, тогаш најјаки ќе бидат хаха
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:58 ---
Браво бе Интер. Во која црква се крстат вие бее аууу

сите што ги кажа ни приближно не биле на силата на денешен мзт скопје. победи кај цедевита,цибона,унион олимпија тимови што играат евролига и тоа со македонски кошаркари. ајде ќе дркаш на нив во септември во словенија на европско, тогаш најјаки ќе бидат хаха
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 21:58 ---
Браво бе Интер. Во која црква се крстат вие бее аууу
Добро дај не ја труј темава со офтопици за твојот мзт а и не ги правам најјаки ни репрезентативците се знае колку ни е силата за тоа сум објективен а не како тебе .

siba pickata deneska seto. Malku bese PAOK, Cagliari, Real prvo poluvreme 0-0 so izdupi pa sega i Inter da me dotolci. Otidoja 80 komada deneska.

Добро дај не ја труј темава со офтопици за твојот мзт а и не ги правам најјаки ни репрезентативците се знае колку ни е силата за тоа сум објективен а не како тебе .

ти досаѓаш, објективен бил он. он такви објективни како тебе во место спиеме 30 години.

Феенорд 1х 0-0
Баерн т2 2+ 0-2
Барса 1 Моментално 3-1 и црвен за Осасуна...

На здравје кој се реши да си ги дуплира паричките денес...
И Челси го погодив дека нема да тепа, ама не очекував дека ке кикснат и Тотенхем и Лузерпул...

Шести ден по ред погодени типови....
Или не?
Не ги знам коеф за утре, ама Челтенхам GG3+ и Дормунд 1 на едно ливче, за околу 50Е, и Нимс и Виљареал 2+ со Милвол 1х за 15-20 во зависност од коеф....

Среќа Интер 1Х ја пишав, мамето ќе ми го расплачеше денес покрај дебаклот со Челси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom