Вашите искуства со секси шоповите...

• Креатор на темата Креатор на темата Буковец
  • Време на започнување Време на започнување

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.ketering.com.mk
Ме интересираат, вашите лични искуства со секси шоповите...ги посетувате ли, што најчесто купувате, само за поклони одите или и за лични потреби.
И на крај дали сте задоволни од услугите, односно снабденоста на секси шоповите во Македонија.

Видиш, ја досега само еднаш сум стапнал у секси шоп и тоа у Охрид.
Само на кратко бев.
Некако, не ми е местото таму мене, што знам. Добив гаден филинг кога влегов и не верувам дека ми се сменило нешто.
За мене секси шоп е аут, барем сега за сега. :)

Ednas vlegov so eden drugar u Skopje u Valijant.Ke kupuvavme poklon na zaebancija za eden rodenden(vibrator).Iskreno,za mene ne bi vlegol,ne cuvstvuvam potreba od takvi nesta a i zena mi ne e bas meraklika za seksi-igracki a koga vlegovme togas,se bese OK kako da vleguvas vo najnormalna prodavnica(toa go cenam) i prodavackata bese ljubezna :),taka da se najubavo.

Не сум влегол до сега во секси шоп. Ако некогаш влезам, сигурно Долфин ме натерал.

The_Grim напиша:
Е што де? Можеше да кажеш барем за што се однесуваше муабетов твој. Биди љубезен и чекам објаснување:wink:

Сум била еднаш во Валијант и ок беше, само во ниеден момент не ми текна да си купам нешто или да купам на некој за подарок од таму. А во секси шопот во Охрид влегов еднаш да си купам кондомчиња зошто имаше интересни, па си "прошарав" со очи наоколу:icon_lol: Најсмешни ми беа гаќите за мажи:icon_lol:

Само тука го затворија, а сум гледала луѓе поминуваат навечер и ѕиркаат да видат што има внатре, срам им е да влезат преку ден:icon_roll

Беше 14.02.2003, Св. Трипун Пијаница или Св. Валентин за кого како. Јас и другар ми Зејтин утрото отидовме да се подготвуваме за прослава во една биртија-лименка позади олимписки. Се препариравме соодветно он Командант Леши, ја капетан Илир Ѓони. Колку што се сеќавам имаше некоја неформална дискусија за купење поклон за девојките и наредната сцена на која се сеќавам беше у Валијант. Знам само дека беше една тетица од некоја наводно секси емисија и едно педерче. Со тета нешто го дрвевме околу производите и цените. Да попунам време го прашував передрчето да ми препоручи порнич со педери, а овој радо накусо ми прераскажа неколку. Не се сеќавам на некој интересен артикл, знам само дека беше многу скупо и си купив 2 куртони со израстоци со мирис на јагода. Девојките добија по еден цвет, а ние по два кафетини.

Ja kupujem kurtone u sex shopu. Samo tamo se dobi Magnum XX....XL :pos:
zajebancija. Inace, nikad nisam kupio nista za nikog u sex shop. Nemam potrebe, ili takvih drugara.

Не сум била во Валијант ама имам поклони од таму.
Иначе во секој Европски град во кој сум шетала сум влегла во секси шоп , од чиста радозналост .
Тука сме биле и 30 девојки на сексиграчки парти , е можите да замислите која смееа и мајтап паѓаше после неколку чаши мартини.

ragazza напиша:
Не сум била во Валијант ама имам поклони од таму.
Иначе во секој Европски град во кој сум шетала сум влегла во секси шоп , од чиста радозналост .
Тука сме биле и 30 девојки на сексиграчки парти , е можите да замислите која смееа и мајтап паѓаше после неколку чаши мартини.
Matufi luge! sho ke prajsh. :)
Pa posledno pred edno mesec ili taka neshto bev po poklon za rodenden....

ne sum bila dosega vo seksi sop taka da nemam nikakvo iskstvo

И јас не сум била до сега, па заота не знам што да кажам..

Во сите секс продавници кои ги имам посетено пред се можам да кажам дека сите продавачки се доста љубезни...Неможам да се поплачам за услугата....А користам доста производи.......

... Се сосем скромни. :icon_lol:
Имам влезено еднаш или два пати, чисто од љубопитност и зезање со другарките, ама немам ништо купено од таму, ни за себе ни за подарок.

Никогаш не сум влегла не верувам ни дека ке влезам некогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom