А1 Македонија

Претпоставувам дека тарифата која ја користиш е најмалку М (500 денари) ?
Ако сакаш ке го закачам некаде да го симнеш?
Ја користам тарифата од 3000 месечно, така да не е до тоа.
Ај те молам да пробаме така да го симнам? :)

Ја користам тарифата од 3000 месечно, така да не е до тоа.
Ај те молам да пробаме така да го симнам? :)
Повели, пробај:
Код:
http://www.mediafire.com/?wsaxy7cdzv4281v

Па пиши дали функционира така, не би требало да има никаков проблем :)

Повели, пробај:
Код:
http://www.mediafire.com/?wsaxy7cdzv4281v

Па пиши дали функционира така, не би требало да има никаков проблем :)

Ти благодарам многу.
Сега уште како да се регистрирам на чудово и се ќе биде супер :)

Ти благодарам многу.
Сега уште како да се регистрирам на чудово и се ќе биде супер :)
Сè што треба е да го преземете Vip Communicator бесплатно и да се јавите на 077 1234. Веднаш сe креира Ваш сопствен профил со Ваше корисничко име и лозинка која само Вие ја знаете. Следниот чекор е да се логирате на Vip Communicator и да зборувате бесплатно со цела Vip мрежа од Вашиот компјутер.
:)

Сè што треба е да го преземете Vip Communicator бесплатно и да се јавите на 077 1234. Веднаш сe креира Ваш сопствен профил со Ваше корисничко име и лозинка која само Вие ја знаете. Следниот чекор е да се логирате на Vip Communicator и да зборувате бесплатно со цела Vip мрежа од Вашиот компјутер.
:)

Девојката од контакт центарот ми рече дека сама треба да си се регистрирам. И сега да не бидам досадна да им се јавам по трет пат и да ги прашам, каде госпожа гледаш за регистрација? :D

Јави им се стопати,тоа им е работа а и секогаш се јавува друг оператор.Можно е да некој од нив да не е упатен па да незнае да објасни.

Се регистрирав, може да ѕвонам, али не ме слушаат од таа страна :D
На скајп ме слушаат што значи нема проблем со микрофонот. Досадна сум знам :)

едит Средив во опциите било проблемот.
Многу ти благодарам krkac; најмногу:)

Се регистрирав, може да ѕвонам, али не ме слушаат од таа страна :D
На скајп ме слушаат што значи нема проблем со микрофонот. Досадна сум знам :)
Види во подесувања, што ти е ставено како дефаулт за микрофон, провери дали има и други опции
ps7ke[IMG]

Не ја покажува сликичката, еве линк до нејзе: http://prntscr.com/ps7ke

Едит 2: си го средила проблемот, додека јас се занимавав со проблемите на кајгана :D
Нема проблем, повели и другпат :)

Денес е јануари 2013,и во Кавадарци интернетот е сеуште срање... Низ цел град

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

На новогодишната понуда, 100мб интернет има до 31.01.2013 или и после тој период?

Неможам ни ја да го симнам ме враќа пак на тоа менито а глеам линков што е закачен го нема фајлот ако може пак некој да стаи линк за симнување

Да каже некој како можам да најдам цени за мобилни телефони за продолжување на договор со Смарт М тарифата на оваа интернет страната? Ја смениле, немав отидено кој знае од кога и сеа појма неам шо се дешава :) Мада и на претходната тоа тешко се наоѓаше, ама имаше финта...сега како е?

Да каже некој како можам да најдам цени за мобилни телефони за продолжување на договор со Смарт М тарифата на оваа интернет страната? Ја смениле, немав отидено кој знае од кога и сеа појма неам шо се дешава :) Мада и на претходната тоа тешко се наоѓаше, ама имаше финта...сега како е?

Никако, треба да им јавиш па да прашаш за кој модел конкретно те интересира. Мене така ми рекоа.

Дали на некој шо продолжил договор во скоро време му е доделен ваучер и дали некој знае по кои стандарди ги доделуваат истите?? Мене ми истекува договорот за еден месец а сеуште немам добиено ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom