Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Стоук-Шити имаат 5 одиграни натпревари по ред со точен резултат 1:1....

wsQ85.png

овие 3 ги изиграв за денес :D

Од баткава што никогаш не греши http://www.facebook.com/pages/Bwin-Dojave/263546563755510?ref=stream

Портсмут - Хартлепул 2-Х 15.00 во бет365

јас ставив на ситно ама верувам ќе излезе
братче ако го пратиш редовно .. и до сеа си одиграл исто ваква утакмица а излегла зашто и оваа да не пројде :)

Tiket 1
16:00 Colchester - Walsall 1X @ 1.40
19:00 Croatia - Slovenia 1 @ 1.60
20:00 Montpellier - Sochaux 1 @ 1.50
21:15 Braga - Benfica 2+ @ 1.25
Tiket 2
Gaziantepspor - Fenerbahce 3+ (1.80)
Padova-Livorno 2 (2.7), GG3+ 2.2 1/2 (30)
Braga-Benfica GG3+
Tiket3
Plymouth-Accrington T1 2+ 1.9
Burton-Barnet GG3+ 2.1
Preston-Coventry GG3+ 2 koef
Tiket4
Augsburh-Schalke T2 2+ 1.9
Burnley-Birmingham GG3+ 2 koef
Groseto-Citadella X 3.2
Single
Litomerice - Hradec Kralove TIP 1 koef: 2,30 (Hokej Чешка)
Сингл
Nantes - Rennes TIP 2 koef:2,80 ( Volleyball » France )
Сингл 3 за 3
Eastleigh - Farnborough TIP 1 koef:2,7
Сингл
Waregem - Lierse TIP x2 ( 2,70 ) 2 ( 6,50 )
Сингл
Kemerovo - Surgut region TIP 2 koef:1,80 ( Volleyball » Russia )
Од овие на тикети кои ги имам изберете си за сингл или променете ги вие како ви се допаѓа. Ова го видов набрзина

6.56

1.PNG

- Многу повреди на двете страни кај Шалке ќе отсуствуваат Пападопулос, Афелај, Џонес, Мориц и Обаси сепак и без нив имаат квалитетен состав и мора да одат на победа доколку сакаат да се приклучат во борбата за до трето место однсоно за влез во лига на шампиони, и без овие играчи што фалат беа ефикасни минатиот натпревар против Хановер дури 5 гола но мора и ако поработат на одбраната мислам лесно ќе си ја завршат работата. На другата страна Аугсбург им фалат дури 8 играчи меѓу кои првиот голман и тројца одбрамбени искусни играчи како што се Вергаех, Реинхарт и Лангкамп така да може посигурно е да се игра Т22+ сепак нема што да калкулираат тука Шалке плус и тренерот рече ќе оделе максимално на победа тука.
- Елче ако не се лажам многу пати до сега имал јак стар како што е и сега (првопласиран со 51 бод) за на крајот да почнат да продаваат и пуштаат утакмици и да не влезат, за денешниов натпревар ќе им фалат дури 7 играчи (Мантекон, Флорес, Беренгер, Линарес, Гил, Суарез) не ја знам причинава на отсуствава сепак не ме чуди намерно да се „повредени“ со цел да има ете причина зошто изгубиле денеска. На другата страна Херкулес се бори за опстанок а предходната сезона играше во плеј-офот што ми кажува дека ќе оди нагоре.. плус последниве два натпревари ги тепале со 2-0 и 3-0 што не личи дека му е заслужено местото што го има моментално. Бонус е тоа што двата тима најверојатно и соработуваат зошто во последните 5 натпревари се чини дека играат 3 за 3 моментално 3 има победено Елче а како доаѓа треба да победи Херкулес денеска.
Типот што го играм повеќе е 2ка да тепа Херкулес но во случај на нерешено да ми ги вратат парите значи како 1 коеф ќе се рачуна иако лично мислам дека ако ја пуштаат тоа ќе биде со пораз а не со нерешено..

Гледам што помалку утакмици да играм оти предходниве денови испаднаа добро утакмициве па очекувам денеска доста нагазни мини :) иако од оние што мислам дека треба да тепаат се и Менхенгладбах 1 (1.75~) Цедевита со Задар кошарка (1.70~) исто кошарка не верувам дека и Борац ќе изгуби од Металац со повеќе од 7.5 (1.80~) и Валенсија 2 (2.25).

А Јувентус мислам ќе заебе денеска не ја играјте за 1.20 јас ќе ја пробам W2 (9 коеф) на 200-300 денари.

Catania - Fiorentina 1 (ovaa mi ja zgreshi taa tamy sho pisha, aj mozhi taka mi e srekata :P )
Playmor-Acii 1
Notingham - Watford GG
Preston - Coventry GG
Hanover - Wolfs 1

--------------------------------------------------

La coruna - Valencia 2
Playmor-Acci 1
Greutz - Mainz 1

---------------------------------
Bari -ascoli 1
Evian - Ajaccio 1
Montpele - Sochaux 1