Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da da zatoa sea ne treba da imame pregolemi ocekuvanja ( liga evropa e sosem dovolno ) ali za narednata sezona ideme na skudetotaka e drugar, dojde i golemiot talent wolski...se nadevam deka ke eksplodira kaj nas i deka ke bide noviot jovetic...no tuka ne zastanuvame so transferi..denes dojde vecino, a se cekaat uste compper i alonso (ovoj posledniov ne se znae dali sega ili u juni)...dobro e sto rabotime i za nasata idnina..za na leto della valle rece deka ke sme zemale 2-3 golemi igraci i deka ke sme pravele ekipiste..pozz
ne veruvam vo toa...koja logika togas da dojde kaj nas?hofenheim ne e golem klub za da dava tolku pari za plati....sepak e centarhalf pred se..Компер во Хофенхајм заработувал по 2 милиони, кај вас 600 000 евра.
i mene ne mi faka oko , no ako e taka ondak zdelka sme napravile..a kazi mi ako znaes dali e dobar igrac posto mene ne mi e poznat ama ic?Компер во Хофенхајм заработувал по 2 милиони, кај вас 600 000 евра.
Дитмар Хоп им е претседател на Хофенхајм.Милијардер а и воедно беше и еден од сопствениците на САП,најголемата софтверска компанија во Европа а 3-4 во цел свет.Од локален тим лоциран во селото Хофенхајм налик на Маврово, со околу 3000 жители изразна во сериозен конкурент во првата бундеслигашка сезона но од таа прва сезона не им оди баш најдобро.Дури им изгради и стадион во вредност од 100 милиони евра со 30,000 капацитет.ne veruvam vo toa...koja logika togas da dojde kaj nas?hofenheim ne e golem klub za da dava tolku pari za plati....sepak e centarhalf pred se..
babacar e povreden ...inaku momentalno e na pozajmica vo padova...Дитмар Хоп им е претседател на Хофенхајм.Милијардер а и воедно беше и еден од сопствениците на САП,најголемата софтверска компанија во Европа а 3-4 во цел свет.Од локален тим лоциран во селото Хофенхајм налик на Маврово, со околу 3000 жители изразна во сериозен конкурент во првата бундеслигашка сезона но од таа прва сезона не им оди баш најдобро.Дури им изгради и стадион во вредност од 100 милиони евра со 30,000 капацитет.
Иначе кога сум овде да ве прашам околу Кума Бабачар.Тој на менаџерот експлодира по само 1-2 сезони.Сега прашањето ми е дали игра кај вас понекогаш или е негде на позајмица ?
e da tradicijata nekogas e povazna od parite iako i parite treba da znaes kako da gi trosis...da gi imaa prade i macia tie pari sugurno ke bevme vo elitata segaНе е ништо посебен, но не е ниту лош. Првиот дел од оваа сезона одигра 16 од 17 натпревари, но сега откако дојде нов тренер се одлучи да си замине. Хофенхајм е добар финансиски затоа и плати добри даваат. Сепак Фиорентина е потрадиционален клуб и со вас барем ќе може да игра ЛЕ за разлика од борбата за опстанок во Хофенхајм.