Gotovo,ne' pobi. Odi legni sega.
Dobro,ajde.Ne primetuvas deka te ignoriram ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gotovo,ne' pobi. Odi legni sega.
Dobro,ajde.Ne primetuvas deka te ignoriram ?
E sega,ona sto mi go citira mene i na sto mi replicira,povrzi go so ova. Neli ovie dvaeset mina bea uapseni i privedeni za ubistvo a ne bea ni krivi ni dolzni ?
Naslovnata na dnevnik:
(ВИДЕО I) Дваесетина уапсени за убиствата кај Смилковци
Nemojte da se ligavite i da glumite advokati i sudii.... ima koj da si go resi slucajot. Sto poveke pisuvate tolku poveke se brukate.
pozdrav kako e?ooo zdravo priatele prvin kazi eden pozdrav,,, ,
РЕТАРДИРАНОпа затоа жени!!! не станувајте муслиманки, судбината на светот е во ваши раце!!! со доза на иронија, но и со доза на сериозност го зборам ова.
гледајте го видеово и ќе ви стане јасно зошто го зборам ова.
обратете внимание на: 00:31 00:50 02:38
Ова ти си на сликава?......
Ова ти си на сликава?
Таман ти одговара во склад со исламот.
Ето видиш како добро си знаеш што си.glupco na kvadrat
zatoa zeni stanuvajte hristijanki sudbinata e vo vasi race gledajte sto se slucuva vo balkanot i posiroko kako si gi tepaat i ubivaat svoite ljubovnici i toa pomlada pola vek od nivпа затоа жени!!! не станувајте муслиманки, судбината на светот е во ваши раце!!!
]
hehehe pa toj lici na vas i na onoj ateistot ista krv ste pa bas i licite ,ама он е христијанин, ние треба да го постираме, не вие
сирот тој, се превртува во гробот сега![]()
jas mislam poinaku tebe najpoveke ti odgovara mi lcite kako nego a patem i ista krf imate , vo skald na ateizmot i hristijanstvotoОва ти си на сликава?
Таман ти одговара во склад со исламот.
Исти си ко него.... И тој мразел Евреи и ти, тој тепал Евреи исто и вие. За плачење сте не за смеење.hehehe pa toj lici na vas i na onoj ateistot ista krv ste pa bas i licite ,![]()
Ти со твојата инцесоидна крв,на кој си близок ?jas mislam poinaku tebe najpoveke ti odgovara mi lcite kako nego a patem i ista krf imate ,
abe vie najpoveke gi mrazevte evreite i gi proteruvavte citaj istorija ke se uveris kako vo spanija hristijansko varvarskiot sojus gi proteruva i ubivaa i evrei i muslimani vo spanija. iljadnici evreii ispoubivteИсти си ко него.... И тој мразел Евреи и ти, тој тепал Евреи исто и вие. За плачење сте не за смеење.