Толстој
екс Бомбастичен
Анелка? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што таквите просеци како него немаат константност во настапите,играат добро колку да се покажат да бидат откупени од јак тим и после нигде ги нема.
Не не, тоа ќе биде врвот... Со Јувентус да се БОРИМЕ за АНЕЛКА!За кој курац па тек Анелка ни треба?! Не сакам да верувам!
Со него би имал двајца од моите четворица најомразени фудбалери во мојот Милан.
Кој е тој што го мразиш во Милан толку ? Овој на аватарот што ми е ?![]()
Анелка?![]()
Juventus have agreed terms with striker Nicolas Anelka. The former Chelsea frontman has agreed to a six-month contract with the Serie A champions worth €600,000 plus bonuses, with the option to extend the deal by a further year.
Ова му е последна слика пред да го прсне колата од страна.Eте го :
![]()
Лајк за ова, ионака сме слаби со стопери, чим го даваат и овој значит планираат да донесат нешто.. Иначе немат да имат назат кој да застанит ако не земат никој.Ачерби на позајмица во Џеноа, а Констант ќе биде откупен од Милан.
Тоа се збори моментално.![]()
Не ми стави лајк не лажи...Лајк за ова, ионака сме слаби со стопери, чим го даваат и овој значит планираат да донесат нешто.. Иначе немат да имат назат кој да застанит ако не земат никој.
Eве ти ставив уште еден за да се уверишНе ми стави лајк не лажи...
Иначе дај боже да планираат нов стопер, ама финтата е да не го планирале Закардо за таму... Абате тогаш ќе остане, тиња.![]()
Нино се спасивмо од неспособниов
дечкото едноставно не го бива за темите у живот, дом и семејство, забава и култура, информатичка технологија, само спорт му лежи, а кога ќе додадеш на сето ова дека во играчница не се бројат постовите.... он мора да навија за повеќе од 5 тима!Брат ме интересира стварно, ама она стварно ме интересира, ме интересира скоро колку што ме интересира каква е Меган Фокс у кревет, и те молим одговори ми... За колку екипе навијаш жити таа што те родила
а ако се погоди исто толку добар колку неговото најдобро другарче - барзаљи? ќе ви смета должината на договорот?Zaccardo had his medical check-ups on Friday and signed a 4.5 year contract with the Rossoneri. He will reportedly earn €900k a year.
Zaccardo has arguably been Parma’s most consistent players in recent years and he’ll give experience to a rather young Milan squad. “I am proud to have joined Milan,” Zaccardo said yesterday. “The negotiations started a few weeks ago and now I am here. I can play in the centre of defense or at full-back and I will give my best. I am 31 and I come here after playing a lot of matches in Serie A. I know some of the players.”
Чекај бе малку 4,5 годишен договор,не ме заебавај.
а ако се погоди исто толку добар колку неговото најдобро другарче - барзаљи? ќе ви смета должината на договорот?Zaccardo had his medical check-ups on Friday and signed a 4.5 year contract with the Rossoneri. He will reportedly earn €900k a year.
Zaccardo has arguably been Parma’s most consistent players in recent years and he’ll give experience to a rather young Milan squad. “I am proud to have joined Milan,” Zaccardo said yesterday. “The negotiations started a few weeks ago and now I am here. I can play in the centre of defense or at full-back and I will give my best. I am 31 and I come here after playing a lot of matches in Serie A. I know some of the players.”
Чекај бе малку 4,5 годишен договор,не ме заебавај.