Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Затоа што таквите просеци како него немаат константност во настапите,играат добро колку да се покажат да бидат откупени од јак тим и после нигде ги нема.

Тоа најмногу зависи до карактерот на играчот, не мора да значи дека ако си обезбеди место во Милан ќе престане да се залага.
Не е ист, али сличен е и случајот со Боа, си фати место во првите 11 и почна да не се залага како порано, едноставно престана да се труди мислејќи дека е незаменлив, затоа и го седнаа на клупа неколку утакмици... па сега ако и Констант почне да си прави филмови дека е бољи од другите и него ќе го седнат на клупа.
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 18:26 ---
Не не, тоа ќе биде врвот... Со Јувентус да се БОРИМЕ за АНЕЛКА!:pos: За кој курац па тек Анелка ни треба?! Не сакам да верувам!
Со него би имал двајца од моите четворица најомразени фудбалери во мојот Милан.

Кој е тој што го мразиш во Милан толку ? Овој на аватарот што ми е ? :D

Кој е тој што го мразиш во Милан толку ? Овој на аватарот што ми е ? :D

Анелка, Зарате, Милито и Мунтари ми се тие четворица за кои во животот имам најмногу лошо зборено. Нив ги имам најмногу хејтано и не можев да си поверувам кога го зедовме Мунтари и кога скокав кога реши 2-3 утакмици. :)
После се појави шпекулација за Зарате, среќа ништо појше од шпекулација и еве сеа ова за Анелка за кое се надевам дека исто така ќе се покаже. А и настрана моите субјективни ставови, Анелка никако не ни е потребен во тим.

И ја го мрзим тој Зарате, го мрзим и Маури додуша, а и би го додал Диаз сеа по ново, ма Лацио го мрзим појќе од Јуве ...

Брат ме интересира стварно, ама она стварно ме интересира, ме интересира скоро колку што ме интересира каква е Меган Фокс у кревет, и те молим одговори ми... За колку екипе навијаш жити таа што те родила
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 19:11 ---
Нино се спасивмо од неспособниов

Juventus have agreed terms with striker Nicolas Anelka. The former Chelsea frontman has agreed to a six-month contract with the Serie A champions worth €600,000 plus bonuses, with the option to extend the deal by a further year.

Eте го :

BBeZMSBCMAA0qYD.jpg

Ачерби на позајмица во Џеноа, а Констант ќе биде откупен од Милан.
Тоа се збори моментално. :)
Лајк за ова, ионака сме слаби со стопери, чим го даваат и овој значит планираат да донесат нешто.. Иначе немат да имат назат кој да застанит ако не земат никој.

Лајк за ова, ионака сме слаби со стопери, чим го даваат и овој значит планираат да донесат нешто.. Иначе немат да имат назат кој да застанит ако не земат никој.
Не ми стави лајк не лажи... :icon_lol:

Иначе дај боже да планираат нов стопер, ама финтата е да не го планирале Закардо за таму... Абате тогаш ќе остане, тиња. :sick:

Не ми стави лајк не лажи... :icon_lol:

Иначе дај боже да планираат нов стопер, ама финтата е да не го планирале Закардо за таму... Абате тогаш ќе остане, тиња. :sick:
Eве ти ставив уште еден за да се увериш :)

Нино се спасивмо од неспособниов

На трансферот на Анелка во Јуве се радувам скоро као на оној на Бенитез во Интер :)

Е сеа често знае да ми се сврти, тој што го хејтам да ми плесне шамар во директен дуел, као Милито неколкупати, ама барем нема да го гледам овој слепецов Анелка во Милан :icon_lol:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 20:18 ---
Иначе ништо чудно да им го даеме цел договор од Ачерби на Џеноа, во замена за втората половина на Констант.
Во тој случај извесно е дека Закардо ќе биде замена за Ачерби, мувиве без глави ќе останат, пари, нели, нема, нема играчи нови и на крај никако нема да можам да им го опростам овој преоден рок.

Би извадиле моја преодна оценка со Сапонара и Жоргињо договорени за јуни, Саломон, Балотели и централен дефанзивец донесени сега одма. Најмалку ова, иако од досега виденово 3 нови за 5 дена е фантастика за нас. Само со ваков пазар во наредниве денови би им нашол некое какво-такво оправдување.

Zaccardo had his medical check-ups on Friday and signed a 4.5 year contract with the Rossoneri. He will reportedly earn €900k a year.
Zaccardo has arguably been Parma’s most consistent players in recent years and he’ll give experience to a rather young Milan squad. “I am proud to have joined Milan,” Zaccardo said yesterday. “The negotiations started a few weeks ago and now I am here. I can play in the centre of defense or at full-back and I will give my best. I am 31 and I come here after playing a lot of matches in Serie A. I know some of the players.”

Чекај бе малку 4,5 годишен договор,не ме заебавај.

Брат ме интересира стварно, ама она стварно ме интересира, ме интересира скоро колку што ме интересира каква е Меган Фокс у кревет, и те молим одговори ми... За колку екипе навијаш жити таа што те родила
дечкото едноставно не го бива за темите у живот, дом и семејство, забава и култура, информатичка технологија, само спорт му лежи, а кога ќе додадеш на сето ова дека во играчница не се бројат постовите.... он мора да навија за повеќе од 5 тима!

Пак се збори за Кака :нинџ:
Демек сега Перез и Мурињо сакале да го дадат на Милан за 10 милиони на неколку рати...

До четврток 19:00 сме во Галијани зона, сеа е најинтересното. :icon_lol::icon_lol:

Zaccardo had his medical check-ups on Friday and signed a 4.5 year contract with the Rossoneri. He will reportedly earn €900k a year.
Zaccardo has arguably been Parma’s most consistent players in recent years and he’ll give experience to a rather young Milan squad. “I am proud to have joined Milan,” Zaccardo said yesterday. “The negotiations started a few weeks ago and now I am here. I can play in the centre of defense or at full-back and I will give my best. I am 31 and I come here after playing a lot of matches in Serie A. I know some of the players.”

а ако се погоди исто толку добар колку неговото најдобро другарче - барзаљи? ќе ви смета должината на договорот? :cautious:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 20:26 ---

а ако се погоди исто толку добар колку неговото најдобро другарче - барзаљи? ќе ви смета должината на договорот? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom