Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
e taka te lici sega sto te maci
Ах бе ел кевсер, чудо од "луѓе" сте:P

Знаеш како велеше баба ми, бог да ја прости.

Синкооо, на чоек со сила можеш да му земеш, ама со сила не можеш да му дадеш.

Со сила да ви даеме разум не можеме, за жал.:(

Член од
14 август 2006
Мислења
45.527
Поени од реакции
85.049
Ти пепел си тури одмна, уште коа кажа дека се невини.
Koga ke ja najdes taa recenica moja,togas javi se.

Не мораше многу да барам, уште веднаш, на предходната страна го имплицираш токму тоа.

I jas ke ja vozvratam molbata da ti dojde nekoj na vrata doma i da te sobere tebe i da te obvini za ubistvo na dve/tri deca a vrska da nemas za toa

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
So sega,pretpostavkata vo voda ti padna i aj teletabisi ke gledame ?
Ne te razbiram...koja pretpostavka ? Teletabisi te prativ da gleas zaradi "malecko" ...i moram li da ti go objasnuvam sekoj moj post...se custvuvam kako da razgovaram so dete od 7-8 godini...

Im only responsible for what i say not for what you understand.... :свиркам:

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
Ах бе ел кевсер, чудо од "луѓе" сте:P

Знаеш како велеше баба ми, бог да ја прости.

Синкооо, на чоек со сила можеш да му земеш, ама со сила не можеш да му дадеш.

Со сила да ви даеме разум не можеме, за жал.:(
a zosto mislis deka ti si popameten od drugite, baba ti siguno e
popametna od tebe , najlos e onoj koj svojata licnost si ja vozdignuva od ostanatite ,a gi potcenuva drugite ;)

W

Werther

Гостин
a zosto mislis deka ti si popameten od drugite, baba ti siguno e
popametna od tebe , najlos e onoj koj svojata licnost si ja vozdignuva od ostanatite ,a gi potcenuva drugite ;)
Не ве обвинуваме што сте интелектуално инфериорни и што сте не доволно еволуирани,не сте вие криви.

Исламот е.

:)

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
Не ве обвинуваме што сте интелектуално инфериорни и што сте не доволно еволуирани,не сте вие криви.

Исламот е.

sto ima veze islamot, co onie koi ne se dovolno evoluirani , ti zboruvas za nesto sto ne zanes , razbirlivo mie

Член од
14 август 2006
Мислења
45.527
Поени од реакции
85.049

Исламот е.
Јас лично сметам дека се баш они криви, а не Исламот.
Имало периоди во историјата кога исламските земји биле најнапредните во светот и на тоа време се должи голем дел од европската ренесанса и многу достигања на секој план (природни науки, философија...). Така да, штом тогаш биле нај напредните во светот, а биле под Исламот, тогаш не ќе да е до него, туку до овие бастардни остатоци кои себе си се нарекуваат Муслимани, а не знаат дека некој како, на пример, Авицена, денес се превртува во гроб, кога ги гледа како најеминентните Муслимани во нивниот свет, се занимаваат, да речеме со прирачник за тепање на жените, фатва на фудбалот, но и со многу посериозни глупости.

W

Werther

Гостин
Јас лично сметам дека се баш они криви, а не Исламот.
Имало периоди во историјата кога исламските земји биле најнапредните во светот и на тоа време се должи голем дел од европската ренесанса и многу достигања на секој план (природни науки, философија...). Така да, штом тогаш биле нај напредните во светот, а биле под Исламот, тогаш не ќе да е до него, туку до овие бастардни остатоци кои себе си се нарекуваат Муслимани, а не знаат дека некој како, на пример, Авицена, денес се превртува во гроб, кога ги гледа како најеминентните Муслимани во нивниот свет, се занимаваат, да речеме со прирачник за тепање на жените, фатва на фудбалот, но и со многу посериозни глупости.
Точно е ова што ти го велиш,познато низ историјата како "Златното доба на исламот",но сепак најпродуктивното време на Блискиот Исток е пред Исламот.

Колку и да спориш,легитимно е да кажеш дека ги осакатува.Вахабиите се всушност правите муслимани,го следат Мухамедовото учење.

Религија која ти дава за право да убиваш луѓе со изговор "неверници" и бидеш педофил,те осакатува .

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
Има врска многу,ве осакатил исламот и неговата гнасна доктрина.

Одбивни сте на сите останати.

ne si vo pravo priatele islamot site nas ne vozdignuva a osakateni se onie koi se otsutni na islamot a se narekuvaat muslimani , a takvi ima mnogumina. a eden od tie faktori za ovaa situacija sto se slucuva vo islamskite drzavi e rasipaniot moral na nivnite vodaci vladeteli precedateli, koi mislat deka narodot e sozdaden za niv, kako slugi i deka tie mozat da pravat so nego sto ke posakaat.
a islamot sto go narekuvas gnasna doktrina e od tvoe neznaenje ili se prepravas deka neznaes.ti si vo golema zabluda zatoa i taka zboruvas, islamot i prethodi na naukata i na sekoj musliman mue objaveno da uci i da proucuva ,taka da islamot ne ne oskatuva tuku samiot covek sebe si se osakatuva

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
Ве осакатува.

Религија која ви дава за право да убивате ве осакатува.

И дај малку среди си ги постовите,став ме фаќа кога ме цитираш.
Нека проработи естетиката во тебе.
ja edno mu zboruvam toj drugo , jas mu velam zelezoto si e zelezo a on tvrdi deka e drvo , terajsi po tvoe priatele. mislisi kako sto sakas , podobro e ponekogas i da ne se diskutira so tie licnosti koga ke se zabelezi deka od taa diskusija nema da ima plod,
dobro stav te faka ili strav

Kajgana Shop

На врв Bottom