Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
734830_182503591873437_1243590906_n.jpg

:cuc:

Абате е синоним за константност и сигурност!!! Три натпревари нема изиграно како што треба од септември.

Ја го сакам Стекеленбург ( кој више не планираат да го земат Љорис зимава :icon_mrgr: ), добар голман е, многу подобар од нашиве црепои двајца, а пред малку читав дека ептен бил изнервиран со ситуацијава у Рома, али дека и Фулам бил многу загреан за него, Рома ако сака да го шитне сигурно би не избрал нас, али дали ќе сакаат црепов наш да го земат тоа друго е..

Иначе со децава ми се свиѓа, имаше една статија на гол.ком за 5 најдобри играчи од серија Б, тројцата беа на таа листа, и мислим дека за тој уште едниот Саба или нешто така смо заинтересирани, само Боакје го имаше на листата, а он е играч на Јуве...

Па треба да го земат и така изгуби кај овој Земан статус на прв голман може да го земат само нашиве не знаат да понудат добра понуда па да ја прифатат и ќе се ценкаат колку можат и на крај ќе си потпише во друг клуб.

Добра слика..а другите имаат пари за трошење ние немаме..

601049_300178410084715_1597560172_n.png

Просто неможеш да не го сакаш, фаца е да му ебам ѕверот ! Buon compleanno ROBI :icon_mrgr:.

а зошто би играл лошо откако би го откупиле, може да ми кажеш ?
Затоа што таквите просеци како него немаат константност во настапите,играат добро колку да се покажат да бидат откупени од јак тим и после нигде ги нема.

Ако не игра добро ќе го вратат пак во Џенова. :D
А и со една нога да игра секако е подобар од Антонини.

Затоа што таквите просеци како него немаат константност во настапите,играат добро колку да се покажат да бидат откупени од јак тим и после нигде ги нема.

значи игра добро под притисок колку да биде откупен и после откко ќе потпише, нагло ќе прекине/ќе заборави да игра, демек си го наредил животот и не се замара со фудбал. Абе ти озбилен си :icon_lol:

Milan also eyes Anelka
Anelka is targeted by Milan. The Rossoneri could make an offer for French striker, but they will face competition from Juventus, which is thinking about Anelka instead of Drogba.

Не не, тоа ќе биде врвот... Со Јувентус да се БОРИМЕ за АНЕЛКА!:pos: За кој курац па тек Анелка ни треба?! Не сакам да верувам!
Со него би имал двајца од моите четворица најомразени фудбалери во мојот Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom