До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Jas vo moite postovi sum stalno korekten kon sogovornicite, nikogash ne se sluzham so licni navredi, ne znam dali e dozvoleno vakvo obrakanje

:facepalm: Ем незнаеш ништо за Ошо ем борек(да не речам говна) јадеш... типичем(да не речам медиокритетен) атеист... а да прочиташе нешто за некого пред да се пуваш овде...
[.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Jas vo moite postovi sum stalno korekten kon sogovornicite, nikogash ne se sluzham so licni navredi, ne znam dali e dozvoleno vakvo obrakanje
Да се надоврзам... Ем си го утнал постот тој не е одговор на твој пост инаку... олади човеку не плачи одма по модератори... штом сум ти пишал нешто значи имало причина... Ок...ок Ајт создравје:)

R

Rigel Kent

Гостин
Сакам да отворам тема за аријанското и семијарското исповедање , односно за Аријанскиот спор, мислам дека нема таква тема .

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не бе, ама знам, жиф е.

Ти си пресреќен шо не сум админ, признај, хахахахахаххаа.

Арно бе, добредојде повторно, кај беше се загинал? Те снема?!

Конечно ќе може со некој да се полемизира за ислам, без да се сеириме на оние неписменине.

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Не бе, ама знам, жиф е.

Ти си пресреќен шо не сум админ, признај, хахахахахаххаа.

Арно бе, добредојде повторно, кај беше се загинал? Те снема?!

Конечно ќе може со некој да се полемизира за ислам, без да се сеириме на оние неписменине.
Хехе, напротив! Само таква титула може да те воздржи од твоите банални коментари искакани буквално на секоја тема на религија.;)

Добро ве најдов! Никаде не бев, апстинирав одредено време од форумски авантури, ама сепак адреналинот ме повлече да се вратам, иако знам дека тешко ќе биде да се полемизира нормално ...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Хехе, напротив! Само таква титула може да те воздржи од твоите банални коментари искакани буквално на секоја тема на религија.;)

Добро ве најдов! Никаде не бев, апстинирав одредено време од форумски авантури, ама сепак адреналинот ме повлече да се вратам, иако знам дека тешко ќе биде да се полемизира нормално ...
Форумот е место за шега, сеир, забава, диксусија (иако ја нема како порано).

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Ацид! Сега го видов и образложението зошто сум баниран, демек сум бил оф топик и сум провоцирал, небаре само јас сум го направил тоа на таа тема.

Нејсе, нека му биде.

Член од
25 јануари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Браво за тој што ја отвори темата прашања за атеистите, сакав јас денес да предложам да се отвори таква, некој ме претекна. Ај сега да ги видиме "модерниве":pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom