Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
Navodnite teroristi so ova tempo,uste 50 godini nemozat da ve prestignat so ubistvata. Bidejki ne gi gledate drugite za zrtvi,kolku god da se,malku e za vasite nenasitni oci pogani.
нашите очи не се погани поган си ти чим навредуваш имаш лоши мисли се ке ти се врати џабе ти е вие сте терористи број 1 и ке останете сами си фрливте црна дамка која не се остранува

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
ФАКТ: Последниве години Исламот е оцрнет од противниците да не се проширува со тоа високо темпо, НО сепак може да доцни ама пак ќе дојде.

D

dystopian

Гостин
ФАКТ: Последниве години Исламот е оцрнет од противниците
Пред некое време прочитав една интересна мисла некаде низ интернетов - никој не шири исламофобија подобро од муслиманите.

Think about that. ;)

M

Muranyi

Гостин
ФАКТ: Последниве години Исламот е оцрнет од противниците да не се проширува со тоа високо темпо, НО сепак може да доцни ама пак ќе дојде.
Да.Голема е веројатноста некој што нема работа во животот да вложува ресурси и енергија за да го оцрни исламот:facepalm:
Извинете што ќе ве навредам,но вие Муслиманите сте толку линеарни во размислувањето,што само се повторувате како папагали за едни исти работи и предизвикувате потсмев кај останатите.
За крај-кој е противникот на исламот?Барем кога тропаш глупости,доискажи се за да се посмееме уште малку.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јал ќе дојде, јал ќе се загуби по патот.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Јал ќе дојде, јал ќе се загуби по патот.
izgleda vtoroto ke da e ko sto trgnal
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:48 ---
во право си

--- надополнето: 24 јануари 2013 во 00:00 ---
izgleda vtoroto ke da e ko sto trgnal
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:48 ---

во право си

--- надополнето: 24 јануари 2013 во 00:04 ---

kralot

Вистина!!
Член од
9 април 2008
Мислења
466
Поени од реакции
72
Тоа треба бе батка вашиот етникум да го сфати.

Ние ви подадовме рака, засега не покажавте дека имате желба да ја прифатите.

Ај можеби ќе се случи чудо и ќе почнат многумина да размислуваат согласно твојот пост.

Јас искрено се сомневам во вас, гледајќи го вашето "curriculum vitae" наназад последниве децении.

Дај боже да грешам, ама....
КОлку ние толку и вие!!!

За да можеме да си го делиме ова парче земја.

Таа е наша заедничка!!
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 10:52 ---
Супер, значи невини се гомнана што убија деца на Велигден.
Кога сите Муслимани вака ги бранат, тогаш немам ниту грам грижа на совест да генерализирам. Кога некој нема барем трунка доблест и застанува зад вакви монструми во име на верата, зошто би имал јас било каков резон да бидам со таквиот културен, учтив или да го респектирам за било што?

Ај сеа после ова бранење на гомната, почни за добротата на Исламот.
Може да ми цитираш каде ги бранев??

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Па кажа ли дека се невини и ти исто ко гомнана што протестираа и викаа Смрт за Каури?
Vie fudbal koga igrate vikate "smrt za Albancite" kamoli da ste izrevoltirani i da ve navreduva nekoj. Koga sportuvate gnev pokazuvate prema albancite i istite tie zborivi gi upotrebuvate. Iako ne igrate nitu so Albanija nitu so Albancite za da vikate "umrite Albanci" ili "neka razberat kletite Albanci".

Ne zaboravaj okolu sebe zavrti se. ;)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.529
Поени од реакции
85.058
Vie fudbal koga igrate vikate "smrt za Albancite" kamoli da ste izrevoltirani i da ve navreduva nekoj. Koga sportuvate gnev pokazuvate prema albancite i istite tie zborivi gi upotrebuvate. Iako ne igrate nitu so Albanija nitu so Albancite za da vikate "umrite Albanci" ili "neka razberat kletite Albanci".

Навивачите Албанци пеат на секој натпревар Смрт за Каури. Има клип на Ју Тјуб, кај што дете на стадион во Тетово, буквално цела утакмица само "Уби Каура" пее. Го знаат сите тој клип тука на Кајгана, и каури и правоверни.
Навивачите Македонци пеат Смрт за Албанци.

Навивачите Албанци и Македонци, прават секоја недела и полоши работи од паролите.

Сакаш да ми кажеш дека ги споредуваш 10.000 народ кој излезе да бара слобода за убијците, со навивачи?
Па од навивачите Албанци од форумот излегоа единствените Муслимани, кои се оградија од барањата за слобода за убијците, од протестите (додуше двајца беа само, али и тоа е некој напредок)
Би ти препорачал да не мешаш баби и жаби.

А кога сме кај баби, кажи ми:
Бабичкине на автобуска, кажи ми што ги нападнаа, зарем тоа ќе помогнеше да се ослободат убијците?
Како мислите дека ќе ги ослободите мачениците храбри, со викање Смрт за Каури?
Зарем скршената глава на камерманот од Телма, ќе ги премисли властите, па ќе им простат и ќе ги ослободат?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

A во Скопските автобуси кој ви вика "Смрт за Албанците" па деца и постари особи да млатите? Или тие случаи пупу не се важат? Автобусите се ваша верзија за ослободување гнев?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

И разбравте ли барем од толку повторување зашто сте клети?

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Навивачите Албанци пеат на секој натпревар Смрт за Каури. Има клип на Ју Тјуб, кај што дете на стадион во Тетово, буквално цела утакмица само "Уби Каура" пее. Го знаат сите тој клип тука на Кајгана, и каури и правоверни.
Навивачите Македонци пеат Смрт за Албанци.

Навивачите Албанци и Македонци, прават секоја недела и полоши работи од паролите.

Сакаш да ми кажеш дека ги споредуваш 10.000 народ кој излезе да бара слобода за убијците, со навивачи?
Па од навивачите Албанци од форумот излегоа единствените Муслимани, кои се оградија од барањата за слобода за убијците, од протестите (додуше двајца беа само, али и тоа е некој напредок)
Би ти препорачал да не мешаш баби и жаби.

А кога сме кај баби, кажи ми:
Бабичкине на автобуска, кажи ми што ги нападнаа, зарем тоа ќе помогнеше да се ослободат убијците?
Како мислите дека ќе ги ослободите мачениците храбри, со викање Смрт за Каури?
Зарем скршената глава на камерманот од Телма, ќе ги премисли властите, па ќе им простат и ќе ги ослободат?

Eeee.... crkva stana vo odbrana na ubijci na poveke od 8.000 nedolzni luge,stanala tolpa narod.
Ovie bukvalno stanaa vo odbrana na ubijci a nekoi od niv i samite se ratni zlocinci.
Tolpata koja ja spomnuvas na sekoja poraka stana vo odbrana na islamot i zaradi toa sto slucajot na islamot im bese prefrlen (iako nisto definitivno ne e dokazano,seuste e vo tek).

A parola e parola,neli.... sekoj moze se da izusti,zavisno kolku mu tezi glavata. Mu se plukam jas i vo Albancite koi go vikale toa i vo Makedoncite koi go vikale toa.
Ama alo bre Beric,tolkavo li deciste si Islamot i site Muslimani da gi vmesas so toa ?
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 22:01 ---
A во Скопските автобуси кој ви вика "Смрт за Албанците" па деца и постари особи да млатите? Или тие случаи пупу не се важат? Автобусите се ваша верзија за ослободување гнев?
Se vazat,kako ne se vazat,ama da se vazat site,,,, Naucete ednas i konecno,ne mesajte nacija so religijata,ako taka ve uci vasata religija.
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 22:05 ---
И разбравте ли барем од толку повторување зашто сте клети?
Sramota e,Albancite obraz vi obelea vo Fudbalot.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Se vazat,kako ne se vazat,ama da se vazat site,,,, Naucete ednas i konecno,ne mesajte nacija so religijata,ako taka ve uci vasata religija.
Не се сеќавам адолесценти да тепале деца Албанци или старци Албанци. Ако има такви случаи, потсети ме, ќе критикувам и таму. Инаку кај вас нацијата и религијата ви се пандишпан и шлаг, едноставно ви идат едно со друго, од таму и паралелите.

Инаку која наша религија? Јас на пример не сум религиозен. Изгледа полесно се вадите на религиозната карта, а? Јас зошто не ве сакам, што ќе измислите како причина?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.529
Поени од реакции
85.058
Ama alo bre Beric,tolkavo li deciste si Islamot i site Muslimani da gi vmesas so toa ?
Ја ги внесувам?

Ја ли пеев Смрт за Каури, додека гореше црквата во Лабуништа?
Ја ли излегов да барам слобода за убијците?

Не. Муслиманите се најголемите ширачи на исламофобија по светов.

Дај не се брукај со Србите. Ја неам ништо со нив и не ги оправдувам. Сто пути ти реков: Во православието, за разлика од Исламот и католицизмот, црквата е национална. Значи мојот поп овде и попот у Србија немаат никаква врска, за разлика, од да речеме католичките попови. Особено ние немаме врска со нив, поради спорот. Како и да е, колку и да се праиш на удрен, ја ќе кажам дека баш тие попови у Србија, заедно со починителите во Сребреница, треба да имаат еднаков суд, како убијците на деца.

Исто и ти немаш ништо со екстремистите во КСА или некаде во Либан (но, за разлика од мене, ти ги оправдуваш)

Kajgana Shop

На врв Bottom