Чим Стефчо бамка секс па секс во постовите гарант видел женски полов орган после 25 години. Така некако радосно го споделува сознанието за секс
А книгите за женска психологија слободно може да си ги напикате во задник.
За среќа не беше ти.
Пак генерализираш; Стеф. Не постојат универзални правила, ниту црно-бело односи. Секој за себе. Неосновано и навредливо е да кажеш дека сите жени првенствено се грижат за мислењето на околината. Некои од нас успеваат и сами да размислуваат и следствено на тоа да делуваат, а притоа прифаќањето или отфрлањето од околината да не им биде никаков фактор.
Емоциите и сексот често пати се преклопуваат, па малце е чудно да едното го прикачиш на едниот пол, а другото на другиот и тука да ги ограничиш како полови карактеристики.
Постојано се повикуваш на некои психолошки гледни точки, на женска психологија, на психолошки ефекти и аспекти,а све ми личи ко да си читнал две-три книги за самопомош (читај квази - психологија) и тука си застанал.
Јас ги гледам луѓето така,секогаш да им помогнам од психолошка гледна точка.
Сите ги делиме истите карактеристики и мажите и жените.
Дебатата е голема не можам сега да давам заклучок што како сакаат и бараат жените.
Либидото ми е намалено и не размислувам за тоа.
А за жената и за општеството тоа е контрадикторно,затоа што секоја жена сака да се претстави како фина,интелегетна и привлечна личност,а длабоко во себе ги крие тие первезни размислувања.
Жената е носител на следниот род и за тоа мора да го одбере најдобриот партнер за неа,но бидејќи сега повеќето го правиме од чисто задоволство,таа се плаши да ги изрази своите чувства кога се работи за сексот.
Корени од таквото понашање игра улога на Дизни цртаните и нејзината претстава дека ќе дојде принцот на белиот коњ,па некој девојки се претставуваат како принцези а внатре се големи курви и кучки.
Секогаш ќе има две страни на приказната не велам не,но да признаеме девојка повеќе сака секс од маж,само вешто го криете тоа,за да не ви удрат печат дека сте курви.
Немам ништо против женскиот пол,го сакам таков како што е,но не сакам некоја што ми се прави фина и како била права дама и кога ќе рече немало џентлмени ми иде само да и ја удрам една и да и речам,заради таквите како тебе џентлмените умреа.