moni <3 real
ти никад нема да влезеш.
- Член од
- 27 јуни 2009
- Мислења
- 1.466
- Поени од реакции
- 667
Добро бе мене ми имаше предавано Гордана(Гоца) по хемија у прва и втора и у 3та ми беше некоја Силвана, е сеа сакав да прашам што се дешава, жениве предаваат уште или слабо??/ Иначе Гоца е прекрасна, попушта ептен едноставно срцка е !! Ако му предава на некој ќе се усреќи премногу !!!
А ве гледам дискутирате околу Жаклините...значи јас знам две Жаклини, едната по информатика и ми предаваше само у прва зашо у втора си отидов на говорење и пишување кај Екатеринка и таа Жаклина многу ме нервираше зошто жената е влезена во некој посебен филм и така се внесува малку, малку поише, а другата е Жаклина по германски со која се имам премногу карано и не и бев нешто многу омилена заради тоа
заклучок: и двете не ги бива ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
--- надополнето: 16 септември 2012 во 20:35 ---
И да...не знаете вие ништо за Корчагин штом не ја дочекавте Поповичка
ручки од тупан, лушпи од банани, фантазија во G-moll, кралици .... и ред други ствари ... тоа е таа особа ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
А ве гледам дискутирате околу Жаклините...значи јас знам две Жаклини, едната по информатика и ми предаваше само у прва зашо у втора си отидов на говорење и пишување кај Екатеринка и таа Жаклина многу ме нервираше зошто жената е влезена во некој посебен филм и така се внесува малку, малку поише, а другата е Жаклина по германски со која се имам премногу карано и не и бев нешто многу омилена заради тоа
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
--- надополнето: 16 септември 2012 во 20:35 ---
И да...не знаете вие ништо за Корчагин штом не ја дочекавте Поповичка