Како да се освои и задржи женското внимание?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Немој да го потценуваш потенцијалот на женскиот мозок и да генерализираш неосновано. Ако е за групирање работава, мажите немаат потреба од истото - еден тип се само, дај им незаборавен секс и се што ќе посакаш можеш да добиеш.
Мажите не бараат само секс од жените, но често жените само тоа знат да го понудат

D

dirty angel

Гостин
Мажите не бараат само секс од жените, но често жените само тоа знат да го понудат
Па тогаш и жените не бараат само пари, депилирано набилдано тело, или романтични нежни бесмислици наречени љубов :sneaky: (ова ме наведува да помислам дека вие не верувате во љубовта, што доведува до моето горенаведено веќе) но за жал за друго не ве бива :giggle:.

S

Stef Bachatero

Гостин
Па тогаш и жените не бараат само пари, депилирано набилдано тело, или романтични нежни бесмислици наречени љубов :sneaky: (ова ме наведува да помислам дека вие не верувате во љубовта, што доведува до моето горенаведено веќе) но за жал за друго не ве бива :giggle:.
Без секс нема љубов во врската,,може да има разбирање и страст но сето тоа мора да се отиде на друго ниво а тоа е сексот.
Нема поубаво нешто од водење љубов(секс) и ако двајцата се доволно паметни ќе зборат отворено за тоа.
Сепак отвореноста и искреноста во врската е тоа што највеќе треба да се збори и тоа води кон твоето наречено балансирање.
Многу машки имаат проблем да се отворат пред девојка,камоли да зуцнат за сексот или ако зборат ќе го наречат первезен(а жените сакаат первезни мажи) или манијак,но отвореноста кон сексот и било кој проблем во врската е единствениот начин на решавање на проблемите.
На крај краева ако не бива се раскинува и се наоѓа друг партнер.Не е крај на светот.
За љубовта сега изгуби на вредност затоа што луѓето се фокусираат многу на себе и на кариера,па кога на крај ќе се чувстува некоја девојка осамена или маж тогаш може да се попушти кон таа перспектива,иначе љубовта не е ништо повеќе од хормони кој како тинејџер тешко се контролираат,но е можно со одредена медитација и чувство на вредност на самиот себе.
Тоа многу луѓе го немаат деновите дека не вредат доволно и затоа пропаѓаат врските и љубовта,да не зборам за сексот,ако сексот не е добар,џабе ви е се и убавина и мускули не помагаат во тоа,само отвореност и искреност кон самите себе :).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Јас можам да понудам и кеш и тело (иако сум се малце забаталил и обраснал последно време) а можам и да кажувам нежности и романтики. Ти шо си спремна за возврат да ми понудиш.
Или попросто речено, јас сум господин со добри примања, дали си ти женска со добри давања?

D

dirty angel

Гостин
Јас можам да понудам и кеш и тело (иако сум се малце забаталил и обраснал последно време) а можам и да кажувам нежности и романтики. Ти шо си спремна за возврат да ми понудиш.
Или попросто речено, јас сум господин со добри примања, дали си ти женска со добри давања?
Ете, сега се потврди моето тврдење, тоа што ми го нудиш е она што мислиш ти дека ќе запали кај девојка (не значи дека сите се ко по калап правени :)) За мене на пр. парите и романтиките што се клише веќе и не ми се најважни у живот, за изглед нормално, кој вика дека не е важен лаже... а за моите давања неблагодарно е јас да се фалам али цурава на сликава моја може вода да ми носе (тука некаде сме ај) :giggle:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Ете, сега се потврди моето тврдење, тоа што ми го нудиш е она што мислиш ти дека ќе запали кај девојка (не значи дека сите се ко по калап правени :)) За мене на пр. парите и романтиките што се клише веќе и не ми се најважни у живот, за изглед нормално, кој вика дека не е важен лаже... а за моите давања неблагодарно е јас да се фалам али цурава на сликава моја може вода да ми носе (тука некаде сме ај) :giggle:
значи ценкање треба со тебе....

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Наједноставен и најпрактичен начин да освоиш или задржиш женско внимание е едноставно да ја игнорираш.
Не пали кај сите ама пали кај повекето, а тоа за мене е сосем доволно.

D

dirty angel

Гостин
па да видиме шо тебе те привлекува
Многу едноставно - искреност, доверба, почит и разбирање... никако љубомора во екстреми и било какви ограничувања, се е до внатрешни квалитети на личноста, ако нема памет ако сакаш врзи го, ама џабе ќе биде

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Многу едноставно - искреност, доверба, почит и разбирање... никако љубомора во екстреми и било какви ограничувања, се е до внатрешни квалитети на личноста, ако нема памет ако сакаш врзи го, ама џабе ќе биде
Па створена си за мене, јас барам женска која ќе ме почитува, разбира, биди искрена, и нема да ми звоца со љубомора!

D

dirty angel

Гостин
Па створена си за мене, јас барам женска која ќе ме почитува, разбира, биди искрена, и нема да ми звоца со љубомора!
Секако би била идеална јас, за секој маж :giggle:... али си имам прекрасен дечко за среќа и не се замарам со никој повеќе ;).

L

Luki Junior

Гостин
Секако би била идеална јас, за секој маж :giggle:... али си имам прекрасен дечко за среќа и не се замарам со никој повеќе ;).
И ти како Кинг Би даваш акл, додека си елегантно зафатена. :(
Ај кажи ти как дечко ти го задржа вниманието на тебе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А најидеална би била за маж што сака скромни жени, кои не се фалат по форуми...

:icon_lol:

Учка да се носите со дечко ти...

D

dirty angel

Гостин
И ти како Кинг Би даваш акл, додека си елегантно зафатена. :(
Ај кажи ти как дечко ти го задржа вниманието на тебе.
Секогаш е присутен кога ми треба, ме подржува во се што правам, ме почитува и крајно е искрен со мене за се. Не е љубоморен многу, не ме гуши во ниту еден момент со ништо, имаме слобода одвреме-навреме да си излеземе со нашите друштва посебно (на пр. јас во кафана, дискотека со другарки и сл.) и секако немаме проблеми со довербата што е многу важно за секоја врска.
Ако се сетам на друго нешто ќе ве известам благовремено ;).

Kajgana Shop

На врв Bottom