Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Јас имав цврста доверба во неа и кога ми го кажа сето ова неможев да си поверувам. Девојкава моја знаеше мој пасворд од фб и влегла ја блокирала незе, а јас не ни знаев. Значи таа ми објасни убо, ми се заколна во сестра, девојкава моја уште незнај за овие работи дека јас знам за овие работи, далеку е и неможиме да разговараме, а преку мобилен не почнувам за темава т.е се однесувам нормално. Таа како што вели нејзинава пријателка постојано правела планови со некоја другарка како со мене да се потскара и да излези со тој другиот, и ова ја видела со него неколку пати. А со другиот ја видела исто така. А јас не одбрав ниеден стил туку си продолжив исто. Леандра чист ми е газот затоа и најмногу ми е мака, оти многу вложив, а ништо не добив, затоа сум бесен. Да и мавам шамари не планирам воопшто, иако ми се иди да ја задавам. А со тие љубовниците незнам што да правам, на нив да го истурам бесот? Ќе допишам после уште сеа одам имам работа. Поздрав ви благодарам.

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Баш напротив, бесот треба да се извади, а со глумење ладнокрвност уште повеќе збираш во себе што е уште полошо...

И сеа типот ќе иде на кафе со неа и ќе глуми дека све му е равно, а зарем не помислвите дека особата што го изварала го знае многу добро?Дека со тоа може да потврди уште повеќе дека врие со себе, дека глуми?
Овака барем испукај се, еве не мора ќутеци, ама земи презими нешто, врати и дупло, да осети и она болка.

А тоа на Сусаро е многу филмски, тоа само на филм или во книга.
Филмски е ако мислиш дека е филмски.
Баш е одличен начинот, порази ја ментално, уништи ја.
Тука зборува паталец, мене слично нешто ми се случи, напраив сличен муабет као тој што Сусаро предлага да се напраи и резултатот беше одличен.
Ја кинеше совеста добри 5-6 месеци, контантно зборела дека и е криво што ми напраила така, дека сака да се смириме и слично, а ја после тоа ни здраво не и викав. Другарка и ми кажуеше дека после разделбата со месеци ги гледала сликите наши заеднички и плачела оти ме испуштила.
Веруј му на Сусаро, тоа е најправилниот начин.
Батали бесови месови, ако дојдеш до состојба да не ти е гајле, си најголем победник.
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 13:43 ---
Ј А со тие љубовниците незнам што да правам, на нив да го истурам бесот? Ќе допишам после уште сеа одам имам работа. Поздрав ви благодарам.
Ма шо се криви љубовниците молим те, цревото курвинско е криво нормално.
Тебе ако ти се напупи некоја да не ке ја одбиеш оти имала дечко?
Дај молим те. :D
Се знае кој треба да ги сноси последиците, тој што вара.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Баш напротив, бесот треба да се извади, а со глумење ладнокрвност уште повеќе збираш во себе што е уште полошо...

И сеа типот ќе иде на кафе со неа и ќе глуми дека све му е равно, а зарем не помислвите дека особата што го изварала го знае многу добро?Дека со тоа може да потврди уште повеќе дека врие со себе, дека глуми?
Овака барем испукај се, еве не мора ќутеци, ама земи презими нешто, врати и дупло, да осети и она болка.

А тоа на Сусаро е многу филмски, тоа само на филм или во книга.
Нема да се извади туку ќе се зголеми. И да ја отепаш од мавање, она спиела со други тоа неможеш да го вратиш назад. И од кога ќе ја премлатиш, пак ќе ти текне дека спиела и пак ќе бидеш бесен. Ќе ја тепаш секој пат каде и да ја видиш? :)
Љубовниците не се криви за ништо, али ако ги видиш пукни им го носот колку да ти помине нервозата :icon_mrgr:
Нема дечково романи да раскажува, затоа и Суси вика 15 минути и тие 15 дали ќе ги доседи. Дали и колку може да биде ладнокрвен зависи од човекот и колку ја сака.
Во секој случај, многу полесно е да замине бидејќи е чист, од колку да живее со помислата дека и верувал, а она зад грб се ебела.

F

FARANG

Гостин
Многу злоба во Македонијава... Ај што девојката не се погодила ок, ама враќање бе луѓе? Па ако немаш корист од се тоа зар вреди да си го губиш времето и накнадни нервози? Јапонците имаат изрека кога гледаш будала не се замарај тргни му се од патот обавезно ќе налета на некој ист ко него кој ќе му наплати со камата.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
СПОРЕД МЕНЕ:
Вака не си ти дете, ти си маж, не смееш да дозволиш тие да те прават будала и ти да ги оставиш со понашање дека тебе таквото не те боли за тоа.
Ситуацијата е дека тебе те боли и то многу, насочи ја болката на правилното место, кон тие што те направија будали.
Нема да ти филозофирам, само ќе ти ја кажам ситуацијата на брат ми.
И него го изневери девојкаму (се клецнала настрана со бившио нејзин шо се вратил од америка) со која одеа скоро три години, исто како во твојот случај разбра од друг ( поточно од мене). Го посоветував како сусаро, да биди ладен да се преправа дека таквото не го боли и да и се скара со една порака „готово е со нас“, го посоветував да ја преболи инстантно и да не и дозволи да се извинува и да го предомислува (тоа и го направи).....
Се беше ок 1 недела, таа го барала, овој и спушташе, дури и она ги ангажирала сите другарки за да го смират со неа. Тоа траеше 1 недела, ама не успеа. Е сега изгледа кучката се изнервирала и раскажала на сите како го изневерила братми. Веќе гласнините беа низ цел град (јебига провинција) до тој момент кога стаса до татко ми. Другарите и другарките го гледаа со потсмев, како можел така да им дозволи и така да си поминат со ништо. Татко ми го гледаше и предходно дека братми е окапан невесел, ама ништо не велеше. Инаку татко ми е чист комуниста, на прво место му е образот и честа. Откако разбра за гласините го седна на маса и му рече: „сине животот е краток, мажо може да изгуби се во животот и се да врати, само немој да дозволиш да го изгубиш образот и честа, тие никогаш не се врајчаат“ , после се сврти кон мене „суртук немој да го учиш брат ти да биди плачко“... „ мажи сте или шо сте, ебаго“ ... слеадниот ден братми знаеше што да направи. го прати тој швалеро на болница, а таа кучката и втера еден шамар и ја исплука во сред кафич, а таа демек навредена си заминала право дома. Следниот ден веќе не се зборуваше за тоа каков плачко е братми, туку каква курва е таа.
По два дена ете го нејзиниот татко на кавга кај нас, како за неговото девојче се зборува дека е курвиче, ама си замина со наведната глава откако ја дозна за целата вистина. После тоа ситуацијата се среди двајцата си го добиа тоа што заслужуваа, а братми си се врати во нормала.

затоа прави како ти што се чустуваш, ако стварно не те боли таквото остави ги работите така, ама ако те боли таквото тогаш исфрли ја болката и исфрли ја на правилното место

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Нема да се извади туку ќе се зголеми. И да ја отепаш од мавање, она спиела со други тоа неможеш да го вратиш назад. И од кога ќе ја премлатиш, пак ќе ти текне дека спиела и пак ќе бидеш бесен. Ќе ја тепаш секој пат каде и да ја видиш? :)
Љубовниците не се криви за ништо, али ако ги видиш пукни им го носот колку да ти помине нервозата :icon_mrgr:
Нема дечково романи да раскажува, затоа и Суси вика 15 минути и тие 15 дали ќе ги доседи. Дали и колку може да биде ладнокрвен зависи од човекот и колку ја сака.
Во секој случај, многу полесно е да замине бидејќи е чист, од колку да живее со помислата дека и верувал, а она зад грб се ебела.
А со тоа што ќе глумиш лудило, ќе ти помине бесот? Не! Врти-сучи исто е...покажи машкост бре, дека со тебе никој неможе да си игра курташак.
Знам дека е клошарски да се покажува сила на женски, али со такви ѓубриња и тоа е малце, каква сака нека е лепотица, секундарно ќе ја пратам таму од кај што излегла.

Барем јас би постапил така, а дечково нека си одлучи дали ќе биде дипломат или дрско копиле.:icon_mrgr:
Тоа е мое мислење, јас не би можел да издржам да преќутам така, и да глумам...
Или па ако вози кола, нека ја стаи у кола со добро, нека и се лигави малце, нека ја однесе на Зајчев Рид ако е од Скопје, нека и го извади и нека и каже пуши курво, и на крај нека ја остави таму како задњо гомно...

Нека каже по колку години имаат, да не се енос влезени у жешки години, па таа да се пољубила у обрас со некои „другари“ и овој сеа дига паника без потреба :)

Иначе таа нејзината пријателка, јебем ти такви пријателки, нека земе нека и се качи на таа тогаш, ако неможеш по магарето удри по самараот.:icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема шанси да ти помине бесот со глумење ладнокрвност, напротив ќе те донесе до степен да се запрашаш дали полудуваш. Ваљда во приказнава клише реченицата „време лечи све“ помага.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Да раскрстиме една работа девојкава моја не се клецнала, не ми кажаја дека се клецнала, туку се лапала, за повеќе незнам.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да раскрстиме една работа девојкава моја не се клецнала, не ми кажаја дека се клецнала, туку се лапала, за повеќе незнам.
Е тоа многу менува работа, наместо едно парче месо, друго парче месо влегло во неа, и во друга дупка...

:icon_lol:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
De pa i ti....za edno lapanje bilo rabotata:eek:

Samo da ne izlezi posle deka i ne se lapala tuku samo videla nastrana:sneaky:
Razmisli ubo:icon_mrgr:

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
абе сепак да ги исшамараш двајцата или тројцата. чисто да се знае кој е маж......... за секој случај, како wаrning или ако има нешто што не знаеш.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
De pa i ti....za edno lapanje bilo rabotata:eek:

Samo da ne izlezi posle deka i ne se lapala tuku samo videla nastrana:sneaky:
Razmisli ubo:icon_mrgr:
Абе едно лапање сега, ама понатаму? Ко е сега лапање понатаму може и нешто повеќе.. после кај одиме ? Не сум целосно сигурен зато не избрзувам со постапкиве. Незнам како да најдам доказ, имав голема доверба во девојкава, ова ми дојде како гром од ведро небо, воопшто не очекував вакво нешто.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе едно лапање сега, ама понатаму? Ко е сега лапање понатаму може и нешто повеќе.. после кај одиме ? Не сум целосно сигурен зато не избрзувам со постапкиве. Незнам како да најдам доказ, имав голема доверба во девојкава, ова ми дојде како гром од ведро небо, воопшто не очекував вакво нешто.
Остри камата и стај и ја на грклан, нека признае кучката.:icon_mrgr:

Може некоја другарска лапачка паднала.:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Зошто мислиш дека има win-win ситуација?
Ако и залепиш шамар ќе се израдува за се што ти направила досега. Финтата е да не се радува туку да пропати. Иако сите импулсивно од дно на срце во таква ситуација радо би залепиле шамар.
Изгледа не виде дека ти болдирав еден дел, заради тоа е вин-вин..

Kajgana Shop

На врв Bottom