Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Море Германциве нагазнаа, и покрај се стојам на ставот дека подобро ќе минеме со нив :D
Али па несакам вечер да играме ЗА ДА ЗАГУБИМЕ....

vaka kako so igra germanija tesko nas......ili pa tesko na island,,,oti ako tepa ke igrame so francija......optimista be, ke ja tepame danska

Dosta be so kalkulacii.
Vecer jas sum bez razlika na se, da se ide na pobeda nad Danska.
Problemot mi e dali toa nie sme kadarni za takvo nesto.
Nekako mislam kolku poatraktiven protivnik bi dobile, tolku povekje ke bideme "outsider"-i , a togas sme najopasni, bidejki nema sto da izgubime.

Море ако тепаат Германциве, ќе треба да им попуштиме на Данска. :D

Море Германциве нагазнаа, и покрај се стојам на ставот дека подобро ќе минеме со нив :D
Али па несакам вечер да играме ЗА ДА ЗАГУБИМЕ....
Fala bogu polesno ke pomineme so Germancite, oni se sega motivirani deka igraat so Francija, golemo rivalstvo e. Sepak iznenaden sum poslednive godini tezok fail se germancite za razlika od reprezentacijata od pocetokot na minatata decenija.

Fala bogu polesno ke pomineme so Germancite, oni se sega motivirani deka igraat so Francija, golemo rivalstvo e. Sepak iznenaden sum poslednive godini tezok fail se germancite za razlika od reprezentacijata od pocetokot na minatata decenija.
Тежок фејл се оти имаа промена на генерација, на ова првенство делуваат доста добро според мене, и не верувам дека ќе останат на 1/8 финале само.

Овој Омејер јес да бранеше лошо во прво али ептен го заборавија на клупа :confused:

Германциве и Французиве мислиш финале играа. Ама влогот е голем кој ќе игра со Македонија :)

Сами се поразија Французиве 2 седмерци промашија последните 5 минути јес да имаше 10 седмерци за нив свирнато на крај али тоа е тоа + на крај се кикснаа коа им ја собраа топката на Германциве среќа ни било со швабиве да играме :cool:

И ај сеа дали да тепаш дали да губиш е работава !! ИСТИ КУР*Ц РАЗЛИЧНО ПАКОВАЊЕ.... :facepalm:

Но Германците имаат помалку време за одмор , имаа исцрпувачки меч со Франција

Но Германците имаат помалку време за одмор , имаа исцрпувачки меч со Франција
Што е минус за нас затоа што достигнаа врвна форма баш кога беше потребно ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom