Како ме нервираат со тоа вувузелите, ми иде да им ги пикнам у гз ццццццНавивачите на Данска се организирани од пензионерски дом.
Навивачка група Младост

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ме нервираат со тоа вувузелите, ми иде да им ги пикнам у гз ццццццНавивачите на Данска се организирани од пензионерски дом.
Не,ама од прееска дробиш за грдиот коњ што не наполни голови пред една година.Зашто немаме право да ги анализираме ракометарите, треба да се пцуе само?
Со овие идат тројца доктори, додека ги мафтаат реквизитите да не му се слоши на некој.Како ме нервираат со тоа вувузелите, ми иде да им ги пикнам у гз цццццц
Навивачка група Младост![]()
Не,ама од прееска дробиш за грдиот коњ што не наполни голови пред една година.
Ништо лично верувај. За ракометов до утре ќе си пишуваме ако сакаш.![]()
Пријателска е груб збор, би рекол ревијална, ако беа некои посалам судии и да не свирнеше 2 минути за глупости досега ќе беше единствената утакмица без ниту едно исклучување.Незнам зошто ама некако е чудна утакмицава.
Па што даваат голови ако сакаа да ја одбегнат Франција ?Имам чувство дека ќе победиме ,а не сакаме , Наумче кога го постигна голот погледна на резултатот со загрижена фаца![]()