Како да се освои и задржи женското внимание?

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Бидејќи оригинално не е, се злоупотребува и премногу, така што ми изгледа дека ако продолжите со исто темпо, ќе си се дружите на најмасовниот македонски форум само мажи...

:icon_lol:
Така е, затоа што сега јас имам огромен ќар што на форумов има и жени, ми го истанчија од дудлање преку монитор.

W

Werther

Гостин
Добро де, не можеш никому да му ги скратиш фантазиите и дејдримингот и проекциите, макар и да се светлосни години далеку ем од реалноста, ем од реализацијата...

Замисли јас и ти на двосед,гушнати го гледаме Доктор Живаго од Дејвид Лин,па потоа разговараме за симболиката.

Па потоа што напишал Кант за убавото.

И пази јас имам вкус да пресудам што е убаво.Не е случајно што баш со тебе разговарам.

А убаво е она што без поим предизвикува општо допаѓање.

Како после да не ме сакаш ?

:pipi:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Така е, затоа што сега јас имам огромен ќар што на форумов има и жени, ми го истанчија од дудлање преку монитор.
Твојот сексуален, хм виртуелен :icon_lol: живот не ме интересира, споделувај го со заинтересираните...
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 19:08 ---
Како после да не ме сакаш ?

Знаеш, најголемите автори твореле како резултат на невозвратена љубов или сексуални фрустрации или комбинација, така да, не очекувам ништо помалку од тебе туку да ми напишеш поема, ако си опседнат или фасциниран подолго, може и неколку томови романи ќе произлезат...

П.С. И јас повеќе ги преферирам Ларс вон Трир и Шопенхауер...

W

Werther

Гостин
Знаеш, најголемите автори твореле како резултат на невозвратена љубов или сексуални фрустрации или комбинација, така да, не очекувам ништо помалку од тебе туку да ми напишеш поема, ако си опседнат или фасциниран подолго, може и неколку томови романи ќе произлезат...

П.С. И јас повеќе го преферирам Ларс вон Трир и Шопенхауер...
Во нашиот случај нема да биде така,додека јас во своите романи ќе ја опишувам нашата љубовна идила,а ти ќе бидеш мојата морална поддршка.

Па потоа и ќе ја добијам нобеловата награда за литература,со делото:"Јас и мојата љубовна идила со Мнемозина"
Моето дело ќе добие бројни позитивни критики и ќе биде едно од најзначајните и најчитаните во новото време.

Гледаш вниманието ти го задржав,а ми остана уште малку да те освојам.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Гледаш вниманието ти го задржав,а ми остана уште малку да те освојам.

Само ти продолжи, на добар пат си да освоиш некое од оние ментални нарушувања, во кои има постојан blur ефект меѓу имагинацијата и реалноста...

W

Werther

Гостин
Само ти продолжи, на добар пат си да освоиш некое од оние ментални нарушувања, во кои има постојан blur ефект меѓу имагинацијата и реалноста...

Ама признај се трудам и добар сум за почеток.

П.С Инаку кои карактеристики треба да ги поседува индивидуата за тебе да те освои?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јасно ми е мене тоа дека не сме и не можеме да бидеме сите најубави, најпаметни и најинтересни на светот, затоа секој бира по свој вкус...

Примерот ти го посочив за да сфатиш колку е беспредметна ,,навредата,, која некои форумџии ја разбраа како атак на нивните личности :confused: . Овој форум има малку женски форумџики, кои постојано ги читаат вашите плукања како жените се манипулативни кучки, курви и спонзоруши и глупави и *уфрли кој сакаш навредлив еуфемизам*, па ги издржуваат тие плукања до дехидратација машки :icon_lol:, а на девојкава и‘ се с‘снавте како пци, поради обичен реален коментар, кој некако удри на машкото очигледно лесно кршливо его, а видиш ако ја свртиш во спротивен правец дискусијата (да ги гледаме како критериуми кај мажите за избор на жена) е оправдан :cool: ...
Прво никој не им забранил на тие плукања да одговорат.... Второ извини кој реален коментар мислиш? и не и се сснавме водиме дискусија ако го сметаш тоа за сскање у реду.....
И кај критериумиве...кај мажите има сосема 2 различни критериуми...сеа зависи на кој сметаш...има еден за само онака колку да се рачуна дека ја поминал...
А има и друг што е за цел живот....

W

Werther

Гостин
Жената никогаш нема да ја освоите, за да ја задржите покрај себе, треба секој ден да ја освојувате. Симпл ез дет.
Како не.Ова само за Мнемозина важи.

Освојувањето на Мнемозина е трансцедентно,исто како и апсолутната вистина.

Освојувањето на Мнемозина неможе да се доживее,а и не постои таков човек на светот кој може да ја освои.

Исто и апсолутната вистина,неможе на човечко ниво да се разбере и спознае.

П

Пепси_

Гостин
Е добро де, повеќето.
Сепак, ти велиш дека има една карактеристика која обединува 90% од женскиот род..
Нели мислиш дека ние девојките (како неповторливи креации :pos: ), имаме и други заеднички карактеристики освен тоа дека не сакаме фини момци? :)
Јас мислам дека имаме.
Дури, и мислам дека заради тоа што сите ние првенствено сме биолошки суштества, (сите имаме иста намена - да преживуваме и да оставаме потомство), нас девојките не обединуваат повеќе фиксни карактеристики!

Да ја скратам причата, повеќе од една особина не спојува, и постојат такви луѓе кои веќе нè имаат "хакнато" и ги знаат тие особини карактеристични за нашиот род, воедно смислиле и како да кореспондираат на нив со цел да ги доведат во своја полза..
Истите тие луѓе тие свои сознанија ги имаат запишано во книги, кои треба да им послужат на останатите луѓе подобро да нè разберат нас жените и да сфатат зошто се однесуваме како што се однесуваме, и како може нашето однесување делумно да се контролира и прилагодува согласно вашите потреби :)

У превод, сè ви преџвакале у ситни 500 страни за вие да не замарате на темава.
Ама кој да седне да прочита.

Зашо ме прекина сред муабет со дополнување -.-

страшно иритираш,глумиш јака пизда,робокоп,сакаш да го прогласиш женскиот род за научна фантастика или квантна физика ?! -

кој кур ми е мене да ве истражувам,да откривам па и литература стриктно за тоа да читам (од 500 стр замисли) за вас женските ? - тоа само таквите како тебе го кенкат и го глумат,многу ниско и не културно,мислиш дека мене би ми било интересно да откривам што сакате ? (а и самите не знаете што сакате) а всушност тоа го дефинирате како тоа да сте многу моќна работа на овој свет...my ass

тоа не е љубов,тоа е курназење на некоја без вредности и не изебана од прав кур и прав џентламен.

п.с. спонато некаде низ постовите беше тепањето.......епа у последниот месец само видов и разбрав нај малку 4-5 пара како си ги "масирале" партнерките,а овие у јавноста глумат нај заљубени.....- па според мене по глупо и покварено суштество од тоа нема на светот,куче да го тепаш ќе избега нема да се врате.

благодарам

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
Како не.Ова само за Мнемозина важи.

Освојувањето на Мнемозина е трансцедентно,исто како и апсолутната вистина.

Освојувањето на Мнемозина неможе да се доживее,а и не постои таков човек на светот кој може да ја освои.

Исто и апсолутната вистина,неможе на човечко ниво да се разбере и спознае.
Вертер ти си сеуште малечок и осетлив, со тек на време ќе ти текне :icon_lol:

W

Werther

Гостин
таков ми е стилот на изразување пошто не читам литература од 500 страни наменети како да ја откриете вагиналната дупка.
Епа најверојатно поради начинот на изразување сеуште и ја немаш откриено.

;)

Kajgana Shop

На врв Bottom