СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено Исланд не покажаа никаква посебна игра. Одбраната што излегуваат напред бајги очигледно им е ефикасна. Нашиве во нападите ги забораваат крилата, има ситуации кога скроз сами се и имаат позиции.
Она што ми е впечаток за денешново полувреме е дека нешто не не служи среќа: стативи, одбиени топки одбранети во аут или во раце на противникот и сл.
Ајде нека се разбие некако малеров и нека профункционира малце нападот, нека проработат крила, нека се редат голови :pipi:

И нека не не следи она проклетството на лошо изиграно второ полувреме.

Као Италија у фудбал сме станати, се влечеме низ групите, и после ќе го напрајме "суперот" во осмина финале, Кирца 14 гола ќе дајт: :ROFLMAO:
Ептен ти боде очи потписов :D

Да не ја урочам ама одбраната буши... сега уште концентрација малце да не губиме така топки и да не им даваме лесни голови. Ајде со господ напред (y)

Mirkulovski ..... kako samo gi mesti na probivanje....naj jak e odbrana zimi se. Odkoga vleze on odbranata se podobri a i po tandem si se se znaat so Vele i Jono, jako se citaat

Не може. Главен асистент на Темелков е Кире, а Кире има играч врз себе постојано. Мора да исфорсираат укрстување со втор пикер, барем тогаш ќе биде Темелков корисен и во напад.

Ипак Кире имаше две одлични асистенции до Манасков, овој промаши. Столе гази, исто и Миркуловски. Конечно добар и во одбрана и напред. Номче подпросечен.

Борко и одбраната добри. Од 10 гола 6 примивме од контри по наши грешки. А преку кур и од ебаните стативи, 5 имавме до сеа... :mad:
Абе не е проблемот во Кире кој како шо и ти кажа е цело време чуван,проблемот е шо на Наумче не му имет пуштано цигаре да запалит и сеа љут им е не им додават. Иначе ајде Кире чуван неможит да го проиграт на Темелков, и лево Манасков е слободен...

Mora da se opraat greskite , podobro igraj na pasiven odkolku da praat glupi greski !
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:54 ---
Mirkulovski e covekot !

Као Италија у фудбал сме станати, се влечеме низ групите, и после ќе го напрајме "суперот" во осмина финале, Кирца 14 гола ќе дајт: :ROFLMAO:

На Кирца не му е денот денеска, он може и од подалеку да ја уфрли топката во гол, ама гледаш се некако во статива завршува таа проклета топка.
Против овие северногермански земји секогаш губиме зошто имаат премногу среќа.
Така беше и со Данска на европско.
Сега, почетната кога удри на тој играчот од Исланд во пречка, и се врати во грбот на Ристовски за на крај од грбот на Ристовски да заврши во рацете на противничкиот играч и од кај него во гол кај нас.
Мислам дај бе беше работата......

Ников у Шпанија на утакмици брои гледачи, Шундо технички грешки и така.

И првото пробивање на Мојсовски. Ајде ред се редат...:facepalm:

Добро бе освен клавање голови не ќе беше лошо и да се намалат грешките..

Мора да опне нешто наумче пред следната утакмица не му иде ич

Прашање, ако ја одиграме нерешена, колкави ни се шансите да ја одбегнеме Франција после?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom