Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сеа не сме сите јаки ко тебе знаеш....
I_know_what_you_are_Youre_a_fail_troll_RE_My_New_Avatar-s590x775-106384.jpg

Овие па честитаат имендени, родендени на родетели уште па ги тагирале, док моите се на блок... :facepalm:
а зошто се твоите на блок? криеш нешто толку важно од нив? во некоја мафија си? и демек сеа фраер си дека си ги избришал од пријатели :свиркам:

а зошто се твоите на блок? криеш нешто толку важно од нив? во некоја мафија си? и демек сеа фраер си дека си ги избришал од пријатели :свиркам:
А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“, „намали го гравот на тројка“ итн., не дека јас сум некој опасен тип и нешто кријам, едноставно не гледам причина, ако им требам нешто дома сум или ако не сум дома има една направа која се вика мобилен.
Погрешно бев сфатен или јас можда погрешно се изразив, али ајде нема везе. :)

А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“, „намали го гравот на тројка“ итн., не дека јас сум некој опасен тип и нешто кријам, едноставно не гледам причина, ако им требам нешто дома сум или ако не сум дома има една направа која се вика мобилен.
Погрешно бев сфатен или јас можда погрешно се изразив, али ајде нема везе. :)
:pos::pos:

Мене најглупо ми е, кога ќе почнат роднини од 10 колено да ме додаваат. Па ете ти ја мама таму, неа ја додавај, што имаш мене. Да не ќе ми пишеш некогаш или јас на тебе...
Ова секако се однесува за постари луѓе.
Моиве ги немам нити во пријатели, затоа што не сум дволичен да ги блокирам после:icon_lol:

А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“

Тоа е до родителите, не е до ФБ, и јас татко ми го имам на ФБ, па понекогаш летаат луди коментари и слики, човек ќе помисли дека ми е другар... Еве вчера си го исплескав на Кантер, фино лепо принт скрин, па на ФБ и го тагирав, а насловот на сликата беше НУБ :icon_lol:

И јас кога прочитав одма тоа ми дојде на памет, се познава дека и е досаден, за брзо време ќе го батали.

Па прекарот му е жвака (мастика)... Не му е туку така даден прекарот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom