LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Добро сеа не сме сите јаки ко тебе знаеш....Овие па честитаат имендени, родендени на родетели уште па ги тагирале, док моите се на блок...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро сеа не сме сите јаки ко тебе знаеш....Овие па честитаат имендени, родендени на родетели уште па ги тагирале, док моите се на блок...![]()
Добро сеа не сме сите јаки ко тебе знаеш....
Извини заебан тип
Знам дека го честита последниот роденден на мама и тато па те погоди малце мислењево...Извини заебан тип
а зошто се твоите на блок? криеш нешто толку важно од нив? во некоја мафија си? и демек сеа фраер си дека си ги избришал од пријателиОвие па честитаат имендени, родендени на родетели уште па ги тагирале, док моите се на блок...![]()
А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“, „намали го гравот на тројка“ итн., не дека јас сум некој опасен тип и нешто кријам, едноставно не гледам причина, ако им требам нешто дома сум или ако не сум дома има една направа која се вика мобилен.а зошто се твоите на блок? криеш нешто толку важно од нив? во некоја мафија си? и демек сеа фраер си дека си ги избришал од пријатели![]()
А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“, „намали го гравот на тројка“ итн., не дека јас сум некој опасен тип и нешто кријам, едноставно не гледам причина, ако им требам нешто дома сум или ако не сум дома има една направа која се вика мобилен.
Погрешно бев сфатен или јас можда погрешно се изразив, али ајде нема везе.![]()
А што ќе ми се на фб, што ќе се допишуваме, лајкови ќе си ставаме? Причина што се избришани е едноставно не сакам коментари од типот „убав тој на мама“
И јас кога прочитав одма тоа ми дојде на памет, се познава дека и е досаден, за брзо време ќе го батали.