- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.178
- Поени од реакции
- 16.933
6 мислам дека е Новак, трет на централниот терен.
Во кое време игра Новак дечки ,3 и 30 или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во кое време игра Новак дечки ,3 и 30 или?
cold breath ,морам еден виц да ти кажам:па јас сум бил прозван за збор бе
никого не прозвав , затоа нема бан . Не напишав
п.с Марко е морон . ( директна навреда) . Тоа е најпросто правило на форумот. Во фудбал има цело време муабети "сисајте хејтери" "на ви го' и слично , но со овие фрази никој директно не е прозван . Ако некој се нашол во мојата реченица , честито.
Инаку извини другар, јас сум скоро 3 години на форумот, немам досега опомена и секогаш сум бил коректен кон сите членови , а да ти кажам ако се даваше построго бан ти немаше да бидеш во состојба ни да ме спомнеш.
Леле Гергес ми е прва на програмата. Со една русинка игра Душевина , мислам дека нема лесно да помине Јуленцето. Ќе треба да се испоти добро за да пројде.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:00 ---
Гофан мислам дека не му одговара тоа што на најжекиот термин му е мечот. Чоколадниот ( да не го навредам нели) Вердаско тука е во предност, но ќе навиваме за Белгијчето.
не верувам , многу работи се поразлични од лани .Го нема Надал ,Мареј има повеке самодоверба и игра поагресивно од лани ,така да ако се е по планот ,Новак да е од едната страна ,од другата ке е или Федерер или Мареј ,работите ке се одвиваат значително побрзоВо очекување сум на уште едно гриндерско финале од 6 часа, во кое ќе преовладува "прекрасен" тенис исто така познат под терминот "кој прв ќе згреши" R.I.P. тенис.

не верувам , многу работи се поразлични од лани .Го нема Надал ,Мареј има повеке самодоверба и игра поагресивно од лани ,така да ако се е по планот ,Новак да е од едната страна ,од другата ке е или Федерер или Мареј ,работите ке се одвиваат значително побрзо

.. вака се станува тенисер, загуби во прво коло на гренд слем, после гази си на челенџери.
.. штета за Гофан што не го доби мечот, а имаше изгледни шанси за тоа.