Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Генц Исени се враќа во Тетекс ? ајде ајде :D Официјално е ова ?
Генц сака да си замине од Работнички и да потпише за Тетекс. Сепак има мал проблем бидејки Работнички нејке да го пушти да си оди. Ако потпише Кировски за Работнички или еден Србин исто напаѓач што се најавува тогаш многу веројатно е да си оди Идсени во спротивно мислам ке остане во Работнички.

Генц сака да си замине од Работнички и да потпише за Тетекс. Сепак има мал проблем бидејки Работнички нејке да го пушти да си оди. Ако потпише Кировски за Работнички или еден Србин исто напаѓач што се најавува тогаш многу веројатно е да си оди Идсени во спротивно мислам ке остане во Работнички.
Кировски отишол во Ираклис и официјално.

http://sportcorner.com.mk/фудбал/златко-ристов-и-филип-петковски-во-тет
Еве нешто од Спорткорнер.
После Крстевски од Дрита и Ристов од Еуромилк, Филип Петковски е третото официјално засилување на Тетекс.
Играч кој никогаш не ми се допаѓал :icon_mrgr:
За партнер во наспадот го планирате Исени, ќе видиме дали ќе дојде.

Истотака наводно Тетекс бил заинтересиран и за Ерсан Сали и Демири.

Хах, Ерсен Сали? Може и да...:D
Иначе чудно што Турново го пуштиле Петковски, не е којзнае какво играчиште ама го сака топката, вака-така ќе даде го.
Ајде сега уште Генц да дојде, и уште еден одбрана и идемо по купот и најважно опстанок у лига :D

Иначе ништо од трансферот на Дуле у Хајдук, а се знае кој е крив за тоа. Требал да иде на подготовке со нив ама од добро познати причине ништо не испаднало. А што е уште полошо, сега он не сака да игра за Тетекс заради тоа, што значи срединава ќе ни биде уште појќе ослабена без него....

Хах, Ерсен Сали? Може и да...:D
Иначе чудно што Турново го пуштиле Петковски, не е којзнае какво играчиште ама го сака топката, вака-така ќе даде го.
Ајде сега уште Генц да дојде, и уште еден одбрана и идемо по купот и најважно опстанок у лига :D

Иначе ништо од трансферот на Дуле у Хајдук, а се знае кој е крив за тоа. Требал да иде на подготовке со нив ама од добро познати причине ништо не испаднало. А што е уште полошо, сега он не сака да игра за Тетекс заради тоа, што значи срединава ќе ни биде уште појќе ослабена без него....
Abe nekoj baral 60 000 evra dali dule ili nasava uprava i ne doslo do kompromis ili pak ova e mackanje oci..Take jas razbrav ...Inace mi se svigja sto se pojacuemo imam cuvstvo deka ce se spasimo !!!

И официјално Генц нов играч на Тетекс. Супер, само ептен ми е криво за Дуле.
Curva_sud реков, се знае кој е крив за тоа што пропаднал трансферот.

Ваљда е земен како замена за Дуле. И пак ќе пишем по трет пут, ептен ми е криво што вакво играчиште изгубивмо за глупости...

Добро е Крстевски,Ристов,Петковски,Мицевски и Генци... има играчи што може да изиграа добро па и добивмо играчи што знаа да постигна гол како Генци и Петковски а не да се мучимо со Начевски :tapp: само од една страна ми е криво што нема Рики Митревски више да игра у Тетекс па и Дуле ако не игра бш ќе ми биде криво а по све излеа нема да игра за нас изгубивмо играчиште

Демири го пуштивме, најверојатно доаѓа кај вас сега.

Душко Трајчевски е најверојатно нов фудбалер на Работнички.
Нешто повеќе за играчот? На која позиција игра и за каков играч станува збор?

Ke se spasimeee lalalalalaaa :D Shala na strana uste posilen sostav imame sega...So ovie zasiluvanja se znae sto e celta opstanok i finale kup a zosto ne i peharot da se zeme !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom