- Член од
- 13 јануари 2012
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 1.665
hanover ,mancester i strasburgКај мене на Мапа не е отворена Сканија затоа ја нема.
Ај види во кој град е Сканија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hanover ,mancester i strasburgКај мене на Мапа не е отворена Сканија затоа ја нема.
Ај види во кој град е Сканија.
Koj lvl si, i dali znaes kako da se napravi kamionot da ti odi poveke od 90 km/h?Абе има некој што игра со модови овде ? јас симнав од нет неколко модови ама ми ги покажува модовите само кога ке одам New Game а на сниманото не ми ги покажува.. А да почнувам пак одново нема шанса премногу сум напред да почнувам одново![]()
30 level сум друже и одам напредKoj lvl si, i dali znaes kako da se napravi kamionot da ti odi poveke od 90 km/h?
i jas sum 30 lvl uste malku 31, inaku toa go srediv za brzinata sega odi 142 km/h i napraviv da ne mi stigat kaazni od prebrza voznja30 level сум друже и одам напрединаку тоа ке видисш на youtube или побарај на нет нешто ке најдеш има доста (се отвара некој фајл и се менува таму во Notepad али тоа одамна гледав незнам точно да ти кажам)
Другар те молам кажи како да го направам тоа бидејќи ми оди на нерви ова умреново 90 па 90i jas sum 30 lvl uste malku 31, inaku toa go srediv za brzinata sega odi 142 km/h i napraviv da ne mi stigat kaazni od prebrza voznja![]()
Ако неможаш да се снајдеш пиши ми е-маил да ти го пратам модот за да не се мачиш со слегнување.Другар те молам кажи како да го направам тоа бидејќи ми оди на нерви ова умреново 90 па 90дај те молам како господ да кажеш како да го напрвма или линк од јутјуб ...
Фала ти премногуАко неможаш да се снајдеш пиши ми е-маил да ти го пратам модот за да не се мачиш со слегнување.
Unzip the .scs archives into your “My Documents\Euro Truck Simulator 2\mod” folder.
ќе ти го пратам кодот да ја активираш игратаДобро луѓе како го опраивте проблемот со кодот. Или цело време ја гасите и палите . Пробав со тоа блок на огненѕид и не се оправи.