Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Авангард е или ја има и спортлајн верзијата како шо имаш клаено на сликата со трокрак волан?Поздрав до сите на форумов па како нов член да прашам нешто. За која цена реално би можел да продадам мерцедес ц220 цди од 2006 година караван со 240000 километри реална километража фул опрема домакински зачуван исти како овој на сликата само друга боја
mislam deka 100 do 150 evra bese orginal za tvojot model ama ne sum sigurenДали некој знае колку пари е ламела за пунто 1.2 16в 2001? фала однапред
Оф леле фала многу , да знаев да не купувам зимски гуми кај ми излезе сеа оваа бељаmislam deka 100 do 150 evra bese orginal za tvojot model ama ne sum siguren
Si mozel da proveris se poznava koga lamelata e pri kraj ama ete se slucuvaa takvi raboti ne e strasno i gledaj da menuvas kaj majstor so vistina s razbira a ne kaj nekoj batak za 500-1000 denari poevtino oti neznajs kako mozi da ja zaebi rabotata nikos nema da ja naprajs ako ednas ja zagresis lamelata e komplicirana rabota so nemozi sekoj da ja sraboti pozdravОф леле фала многу , да знаев да не купувам зимски гуми кај ми излезе сеа оваа беља
Што е толку комплицирано кај ламела жити се поготово на пунто ?Si mozel da proveris se poznava koga lamelata e pri kraj ama ete se slucuvaa takvi raboti ne e strasno i gledaj da menuvas kaj majstor so vistina s razbira a ne kaj nekoj batak za 500-1000 denari poevtino oti neznajs kako mozi da ja zaebi rabotata nikos nema da ja naprajs ako ednas ja zagresis lamelata e komplicirana rabota so nemozi sekoj da ja sraboti pozdrav
ete ti makedonski forum kazuvas mislenje i se raspravate cel den zosto mislis takaШто е толку комплицирано кај ламела жити се поготово на пунто ?
Нема зашто да се расправаме нели форумов за дискусија е наменет не гледам ништо лошо во тоа. Значи си ја утнал работата ти негде до сега имам мењато на многу коли ламела и не ми се јавил проблем до сеа. Доколку се работи пажливо и се намести се како што треба нема што да заебава. Едино некој не квалитетен сет да си земал па да заебава или па при ставање да си ја повлекол станглата за кумплуг и да се изместил лагерот друго незнам зашто не би работело ко што треба.ete ti makedonski forum kazuvas mislenje i se raspravate cel den zosto mislis takaabe boki koja maka sum ja videl so menuvanje lamela pred nekoja godina imav fiat stilo taka go zedov na zaebancija da go povozam malku i da go prodam i oop padna cel set ajde na menuvanje go smenivme so go smenivme i na trgnuvanje lupa tropa nejci nikako da zaaslajfa abe majkata mu eba i na drzacite od motoro i na cela kola ja razdrma trut lagero nastrana maval potisnata ne oddeluvase kako so treba i za nisto zivo nejcese da zaslajfa znaci se ubo stiloto jaka kola 116 konji bese abe avioni so menuvajeto an setot od kaj znam kakvi raboti ne se ispoebaja i ajde po tikva
tvoe mislenje? jas zboruvam od moe iskustvo a ti?
i jas neznam ama i deneska taka si ja teraa kolata a ne ja menuvav jas tuku ja odnesov na majstor i toj ja utna zato mislam deka e zaebano jas sose potisna menuvav se ne samo lamelaНема зашто да се расправаме нели форумов за дискусија е наменет не гледам ништо лошо во тоа. Значи си ја утнал работата ти негде до сега имам мењато на многу коли ламела и не ми се јавил проблем до сеа. Доколку се работи пажливо и се намести се како што треба нема што да заебава. Едино некој не квалитетен сет да си земал па да заебава или па при ставање да си ја повлекол станглата за кумплуг и да се изместил лагерот друго незнам зашто не би работело ко што треба.
Абе бев на мајстор и тој ми кажа дека ламелата ми е при крај скоро готова , како причина ми наведе демек сум држел многу на кумплуг што е до негде во право , при мала гас почнува да затрокирува во втора - трета и ми рече обавезно да ја сменам зашто може да ме остави негде , јас отидов за центрирање а тој ми отвори нов проблем али не сум при пари сега па нека тера колку може кога ке застане ке ја правиме некакоSi mozel da proveris se poznava koga lamelata e pri kraj ama ete se slucuvaa takvi raboti ne e strasno i gledaj da menuvas kaj majstor so vistina s razbira a ne kaj nekoj batak za 500-1000 denari poevtino oti neznajs kako mozi da ja zaebi rabotata nikos nema da ja naprajs ako ednas ja zagresis lamelata e komplicirana rabota so nemozi sekoj da ja sraboti pozdrav
Само да ти спомнам дека ако се скрши потисната немаш кумплуг... Ми се има скршено во возење, и не е некое пријатно искуство. Ако си почетник, нема да знајш шо да прајш кога ќе ти пропадни кумплунгот долу.Абе бев на мајстор и тој ми кажа дека ламелата ми е при крај скоро готова , како причина ми наведе демек сум држел многу на кумплуг што е до негде во право , при мала гас почнува да затрокирува во втора - трета и ми рече обавезно да ја сменам зашто може да ме остави негде , јас отидов за центрирање а тој ми отвори нов проблем али не сум при пари сега па нека тера колку може кога ке застане ке ја правиме некако
e druze i jas go krkav taka i ja otvoraja i neznam so i praeja maka golema e nervoza i ednas od ko ce se zakrsi nikoj neznaj da ja opraj barem jas kako so mislamИмам јадено солидна попара со ламела... Тресењето се јавува најчесто заради лошо центрирана ламела во корпата, а се оправа со отварање и одново монтирање на истите делови. Пипава работа е у п.м. а бараат 1500-2000 денари за работна рака во Бт за да ја сменат.
kolku pari ti bara za da ja smeni? nemozis na pat da trgnis zaebana rabota e ako se zaebi vo vozenje kako kaj dzish mozi da ti napraj pogolema belja od samo lamela...Абе бев на мајстор и тој ми кажа дека ламелата ми е при крај скоро готова , како причина ми наведе демек сум држел многу на кумплуг што е до негде во право , при мала гас почнува да затрокирува во втора - трета и ми рече обавезно да ја сменам зашто може да ме остави негде , јас отидов за центрирање а тој ми отвори нов проблем али не сум при пари сега па нека тера колку може кога ке застане ке ја правиме некако
Кај мене се скрши потисната... некој сменил ламела без да ја провери во каква состојба е. Лагерот шо прицка на потисната пропадна внатре и така се прописно си еба матер...kolku pari ti bara za da ja smeni? nemozis na pat da trgnis zaebana rabota e ako se zaebi vo vozenje kako kaj dzish mozi da ti napraj pogolema belja od samo lamela...