Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj ako moze da spodeli iskustvo za ispit politika na socijalen razvoj, sto najcesto dava i dali e se so pisuvanje?

Дали знае некој дали може да се презапиши веќе положен испит односно тој да се поништи и се запише повторно во некој од наредните години. На пример положен предмет во 1ва година летен семестар да се поништи и повторно да се запише во летен семестар 3та година и повторно да се полага на колоквиуми и со редовни 3 сесии?

Во вторпат ќе го пишам ова, ако знае нека пише некој :) Фала однапред.

Има ли некоја посебна процедура што треба да се направи за да се поништи колоквиум и да идеш на испит?

Има ли некоја посебна процедура што треба да се направи за да се поништи колоквиум и да идеш на испит?
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 16:21 ---

Ова можеш да го решиш во договор со професорот ( барем јас така имам понистено полагање преку колоквиум)

Колеги ќе ве замолам да ми пишете Теорија на организација и Претприемништво што беше отфрлено од вторите колоквиуми? И ако имате некој совет за на испит, благодарам однапред :)

Не, само не ја земај оценката од колоквиум, пријави дека полагаш испит на интернет за да те има на списокот, и полагај си го испитот. Веќе е касно мислам за пријавување испити, така да на студентски би требало да ти завршат работа.

Дали има некој искуство со предметот Математички методи? Дали е тежок, какви се колоквиумите, дали може да се прави семинарска за повисока оценка и дали се бара редовност?

Dechki nekoj nekoja infromacija za ANGLISKI 1....? materijali, prashanja... any help ?

Колеги некој да не има случајно искуство со есејот по трговско?
Што се паѓа? Од лекции конкертно или да му филозофираш треба?

Некои искуство со испит Економија на инвестиции??!!
На што да обрнам внимание повеќе , теорија дали воопшто да учам од 2риот дел или само задачи??

Колеги ако може некој да ми каже од што се состои испитот Меѓународни организации и интеграции. те кој е системот на полагање?

Дали ги има некој прашањата од испит од Маркетинг на услужни дејности?

Сакам да прашам дали некој ако отиде на испит и извади поголеми бодови ќе има поголема оценка од некој што извадил помалку на колоквиум? Т.е зборот ми е дали имаат некој бенефит оние што положиле на колоквиум од оние на испит?:)

Нека пише некој што се паѓа на испит по ПОлитика на социјалне развој кај Ристо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom