Sony објави официјални фотографии од Xperiа Z и ZL

• Креатор на темата Креатор на темата Avenger99
  • Време на започнување Време на започнување
Jelly Bean e изваден веќе за сони,мислам оти веќе Xperia T во некои земји доби офицјален апдејт..Чекај малце,што се чудиш,за таков телефон очекуваш цена од 300 евра?Дај не ме заебавај
Кога може Note 2 да има цена од 500 евра, очекував нешто до 550 евра максимум. Ако го извадат со цена oд 650 евра ќе помине многу лошо со продажба.

Кога може Note 2 да има цена од 500 евра, очекував нешто до 550 евра максимум. Ако го извадат со цена oд 650 евра ќе помине многу лошо со продажба.
Тоа за продажбата допрва ќе видиме,иначе телефонот ти е водоотпорен и отпорен на прашина,а за цената,ќе биде блиску како ноте 2 http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z-price-revealed_id38432 :)

Да малце можда е напумпана, едно 60-70 евра плус, ама заборавате на сензорот за камерата, HDR мод, материјалите од коишто е направен, (еден од ретките Android flagship телефони коишто по дизајнот и квалитетот доликува на прав хај енд смартфон) + тоа горе што Авенџер го спомна водоотпорен и отпорен на прашина.
А ако го споредиме хардверски со iPhone 5, воопшто не е напумпана цената. Дупло подобри спецификации, ист/сличен квалитет на градба и многуу подобра камера и екран. Е сега софтверски не можеш да споредуваш бидејќи се два различни OS-а, Android и iOS.
А и сигурно не сакаат веднаш да го засенат Xperia T што беше промовиран само пред неколку месеци.

Да малце можда е напумпана, едно 60-70 евра плус, ама заборавате на сензорот за камерата, HDR мод, материјалите од коишто е направен, (еден од ретките Android flagship телефони коишто по дизајнот и квалитетот доликува на прав хај енд смартфон) + тоа горе што Авенџер го спомна водоотпорен и отпорен на прашина.
А ако го споредиме хардверски со iPhone 5, воопшто не е напумпана цената. Дупло подобри спецификации, ист/сличен квалитет на градба и многуу подобра камера и екран. Е сега софтверски не можеш да споредуваш бидејќи се два различни OS-а, Android и iOS.
А и сигурно не сакаат веднаш да го засенат Xperia T што беше промовиран само пред неколку месеци.
Се сложувам,материјалите од кој е изработен се квалитетни,и за споредба со Iphone не е скап воопшто за тоа што го нуди,можеби уште не се на рамниште на Самсунг,меѓутоа мое мислење е дека Сони е на прав пат :)

Телефонов вреди, 650 евра е океј цена, што нема на него ...

Xperia Z изгледа ЛУДНИЦА !!!

Ќе видиме дали ќе биде добар коа ќе излезе... т.е ќе видат оние кои ќе одвојат 650 еура :D

Се сложувам,материјалите од кој е изработен се квалитетни,и за споредба со Iphone не е скап воопшто за тоа што го нуди,можеби уште не се на рамниште на Самсунг,меѓутоа мое мислење е дека Сони е на прав пат :)
Велиш дека не е на рамниште на Самсунг а дека е на рамниште на Ајфон ,малку си во заблуда .Овој телефон е моментално најпопуларен и е најдобар т.е подобар од Самсунг С 3 .

Велиш дека не е на рамниште на Самсунг а дека е на рамниште на Ајфон ,малку си во заблуда .Овој телефон е моментално најпопуларен и е најдобар т.е подобар од Самсунг С 3 .
Не ме читаш добро,кажав дека не е скап во споредба со Iphone,мислењето е дека Сони како компанија сеуште не се на рамниште на Самсунг

soni samo nabiva ceni a ne nudi kvaliteti i performansi, uste se zaglaveni na dual core, nivniot android e tolku skapan sto koci na skoro site modeli duri i od najvisokata klasa, cena nabiena. Imav xperia x8 i toj mobilen mi bese najgolema greska sto sum ja napravil koga sum zemal telefon i fala bogu po 8 meseci posto se tolku kvalitetni crkna sam od sebe i moraa da mi dadat nov, sega imam alcatel 995 i super mi e a so ista doplata mozev da zemam soni miro skapano koe lagira ko ludo i ima najckart izrabotka ever ali toa e brend jbg, alcatelot ne e ime ali go jade miroto u sekoj pogled.

Аха,значи сеа со Алкател виде аир од телефони а?:pos:Како тоа се заглавени во dual core кога овај телефон е со quad core?Како на мене не ми кочи телефонот?Sony Xperia P,или на мојте дома?Споредуваш Сони со Алкател,мислам..

Аха,значи сеа со Алкател виде аир од телефони а?:pos:Како тоа се заглавени во dual core кога овај телефон е со quad core?Како на мене не ми кочи телефонот?Sony Xperia P,или на мојте дома?Споредуваш Сони со Алкател,мислам..

sporediv dva modeli citaj malce, a ne samo da blabotis ;)

Види,Алкателот е доста евтин за тоа што го нуди,меѓутоа како марка,колку се квалитетни ќе видиме,имам другар што има Ot-991 и телефонот е катастрофа,кочи,бавен,малце РАМ итн..Алкатлот и со било кој друг телефон да го споредиш од било која марка излегува дека е best buy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom