Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Четири непознати летачки објекти над Лондон со мобилен телефон снимил градежниот работник Дерек Бурден. По неколку дена додека ги прегледувал снимките забележал на фотографијата нешто необично.
Додека работел на изградба на зграда на 16 кат ги направил фотографиите сакајќи на својата сопруга да и ја покаже панорамата на Лондон.
Бурден тврдел дека не станува збор за рефлексија на светлината бидејќи снимал на отворено.
“Јасно се гледаат четири летачки чинии со иста големина. Кога им ја покажав снимката на колегите на градилиштето, беа запрепастени“, изјавил Бурден за „Дејли Мејл“.

A1
Сликите ги нема да ги видиме?

i vo gevgelija sleta nlo!!! nezz pred kolku vreme bese zma sum sigrren deka...

Абе наставничката по хемија од основно има видено јас и верувам
Па постојат многу слики на кој е фантено нло али уште нема никој докажано (сем наставничката):pos2::pos2:

Не знам само до кога ќе ги лажат луѓето со вакви работи.. како може да го снимат тоа ''вонземјанско суштество'' од толку мала далечина.. од каде би знаеле они дека тоа суштество не може да ги нападне.. некако не ми е логично, а и сликата не е баш најуверлива дека тоа суштество би можело да биде вонземјанин. Така да ова видео кај мене не поминува..:icon_conf

Во бесконечниот универзум сигурно има вонземјани.
Но не верувам дека имаат дирекно влијание врз нас. Имам слушано секакви теории, од скиентолози, па пирамиди, Маи, Атстеки, дека сме биле нивни робови, дека дупката во еволуцијата е всушност размножување со вонземјаните, се и свашта.
Доколку имале директен контакт, нели би требало да има инвазија, па уште како што објаснуваат дека имале понапредна технологија од нашава мислам дека немаше да биде баш табу тема.
Вонземјани има, ама изгледа виделе што ѓубриња сме па не се замараат многу со нас.
Не се врти се околу нас....

E.T. фатен како шета низ шумата во Перу.

van1.jpg
http://www.jutarnji.hr/ephresources/images/2009/03/19/van1.jpg

Да бе има 100% сум сигурен.Некни нешто зелено излезе од река.Незнам дали беше марсовец или жаба

i toa orginal od crtan film.........ke reces vo makedonija nema rabota.......abe vidi kakvi bezrabotnici ima so nema so da prat pa si pravat filmcinja.....odd kaj znaes moze nekoj ke im poveruva i op paricinjaaaa.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom