Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
ја немам појма каде е кафичот, не сум от тука

ќе гледам да бидам во 8,20 пред рамстор али од која страна :) да не се изгубам?
Јас предлагам да се чекаме во 8 и 20 пред Рамстор, влезот до кој се доаѓа од ул. Македонија... Нема шанси да не се снајдеме, може и да се праша некој околу од луѓето, знаат сигурно..

Јас затоа побарав некој број на мобилен да ми остави во сандаче, за да не комплицираме со договориве напамет. Не ви злоупотребуам лични податоци, жими мајка! :pos:

Ако сакаат и сите кои не се сигурни нека ми пишат во сандаче, ќе размениме бројеви ние кои не знаеме каде е фамозниот кафич, ќе комуницираме и заедно ќе го пронајдеме..:pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
^ Ја се понудив да ве зберам кај главниот влез што е, до групација нлб зградата, никој не ми одговори. Хејтери, не ви доаѓам:icon_lol:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Жал ми е што иако од Скопје нема да можам да ве дружам. Иначе за мондано е буквално во двор на ЈБТ, така да сите што знаат каде е ЈБТ ќе го најдат и мондано. За тие што незнаат од рамстор само право(буквално) преку улица и ќе видите терен за мал фудбал(што е во склоп на мондано). Се надевам дека добро ќе си пројдете и дека ќе му донесете среќа на милан за победа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
^ Ја се понудив да ве зберам кај главниот влез што е, до групација нлб зградата, никој не ми одговори. Хејтери, не ви доаѓам:icon_lol:
Дојди у 8 и 20 кај другиот влез таму ќе бидеме сите и ќе не собереш :D бива?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Се срамат да ги чека девојче па и ти.. :D Сакаат тие тебе да те чекаат :pipi:
Иначе штета што не сум Скопје,па ќе мора да ја прескокнам оваа ‘‘церемонија‘‘ :D ,ама нареден пат ако се договориме се надевам ќе бидам во можност да учествувам :love:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Нека му е среќен роденденот на Рино, еден ден нека се врати во клубов како тренер или член на управата.
Иначе и на јуве навивачите ќе гледаат у мондано, така да борба ќе водите на „трибини“ :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добро да си поминете вечер,јас не останав за долго во Македонија инаку сигурно би ве посетил во Скопје на собирчево па така за следен пат кога сум слободен ќе ја направиме.
И навивајте повеќе вечер да тепаме :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Да не викаме дека нема никави шпекулации да се надеваме дека се точни :D
Mehdi Benatia's entourage have confirmed that they're in talks in Milan
Milan have also been linked with Riccardo Saponara, which could be another reason why Empoli's president and SD are at Via Turati now.
Milan are still considering to sign either Van Rhijn or Bruno Martins Indi

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не гледаат фудбал, џабе, ја сум единствениот фрик меѓу моите жени :icon_lol:
па и ти зар мора да им кажеш дека фудбал ќе глеаме...ќе биде изненадно тоа.. хахаха
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 16:23 ---
Значи 8 и 20 ВЛЕЗ РАМСТОР УЛИЦА МАКЕДОНИЈА!!!!!!
максимум чекање 5 мин :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Убо да си помините и немојте да напрајте некој инцидент со навивачите на зебрите :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Најверојатно Милан го договорил Рикардо Сапонара од Емполи и доаѓа за 4 милиони евра. Игра напаѓач. Не е лош играч, ама нема да добива шанса во Милан :icon_mrgr:. ќе си пропадне во Милан.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.521
Поени од реакции
5.514
Најверојатно Милан го договорил Рикардо Сапонара од Емполи и доаѓа за 4 милиони евра. Игра напаѓач. Не е лош играч, ама нема да добива шанса во Милан :icon_mrgr:. ќе си пропадне во Милан.
Ќе остане у Емполи...

AC Milan News@Milanello
Riccardo Saponara will stay at Empoli for the rest of the season. Milan will negotiate with Parma for the other 50% in the summer.

Kajgana Shop

На врв Bottom