PriceAngels

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Бидејќи нема ваква тема, ај да си прашам :)

Има некој/а до сеа порачувано од PriceAngels? Ме интересира дали страната е legit, и дали ги прифаќаат нашите картички како метод за плаќање ( без PayPal, MoneyGram и сл. )

Има доста ефтини работи, дури и поефтини од и-беј, па ако има некој некакво искуство, нека пише :)

:*

Прв пат слушам за странава. Освен од ибеј од др. место не сум порачувал но еве сега гледам има добри и ефтини работи.

Малку се сомнителни цените. Самсунг Галакси С3 за 88 фунти и бесплатна испорака.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Малку се сомнителни цените. Самсунг Галакси С3 за 88 фунти и бесплатна испорака.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Кинески е, 99,9% од се она што го продаваат е кинеско срање. Плус не се баш најлегитимен сајт. Пред година дена порачав 16 гига УСБ за 7 долари мислам беше и никогаш не ми стигна.

Читам многу коментари од типот " самите си ги пишуваат позитивните критики по форуми ", а баш сакав да порачам нешто од нив :/

Читам многу коментари од типот " самите си ги пишуваат позитивните критики по форуми ", а баш сакав да порачам нешто од нив :/

Ако порачуваш нешто од нив плати го преку PayPal ако можеш и купи си Tracking Number за порачката за да можеш во секој момент да провериш до каде е стигната. На тој начин ти е зголемена сигурноста дека ќе ти стигне тоа што си го порачал. Ако веќе не ти стигне во рок од 30 дена можеш да отвориш Dispute на PayPal за да ти ги вратат парите, но со ова ти се зголемува можноста од PayPal да те фатат дека си од Македонија и да ти го затворат акаунтот за стално. И мислам дека најдобро ти е воопшто да не порачуваш од нив, eBay си е eBay и никој неможе да го замени во скоро време.

Ако порачуваш нешто од нив плати го преку PayPal ако можеш и купи си Tracking Number за порачката за да можеш во секој момент да провериш до каде е стигната. На тој начин ти е зголемена сигурноста дека ќе ти стигне тоа што си го порачал. Ако веќе не ти стигне во рок од 30 дена можеш да отвориш Dispute на PayPal за да ти ги вратат парите, но со ова ти се зголемува можноста од PayPal да те фатат дека си од Македонија и да ти го затворат акаунтот за стално. И мислам дека најдобро ти е воопшто да не порачуваш од нив, eBay си е eBay и никој неможе да го замени во скоро време.

Епа имам PayPal ама како да го немам ..Неможам да ставам картичка на веќе посточеки акаунт ..Од НЛБ не ми ја прифаќаат више -.-

Епа имам PayPal ама како да го немам ..Неможам да ставам картичка на веќе посточеки акаунт ..Од НЛБ не ми ја прифаќаат више -.-

Пробај со другa картичка...Оваа да не ти е истечена?

Пробај со другa картичка...Оваа да не ти е истечена?

Не е истечена, до 2015 ми е .. -.-

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Не е истечена, до 2015 ми е .. -.-

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Сигурно кога одиш да ја верифицираш картичката влегуваш преку Add Funds или Link my Credit/Debit Card?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom